background img
banner
banner

Πίτα με κιτρινόμαυρες ευχές και συνθήματα

 ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Α.Ε.Κ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 

Σε οικογενειακό κλίμα και πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η κοπή πίτας του Συλλόγου Φιλάθλων Α.Ε.Κ. Αιγιαλείας, στον φιλόξενο χώρο της «Ανεμώνης» στα Ψηλά Αλώνια. Η συμμετοχή των φίλων της Ένωσης ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, ενώ συχνά πυκνά όλοι μαζί τραγουδούσαν τον ύμνο και συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Αθανάσιος Λιακόπουλος. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε το μέλος του συλλόγου, Πάνος Γούσας, μιλώντας για την δράση που αναπτύσσει ο νεοσυσταθείς σύλλογος, διοργανώνοντας εκδρομές και άλλες δράσεις για την Α.Ε.Κ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ρόλο που μπορεί να παίξει ο οργανωμένος πλέον σύλλογος, για την «πρόσβαση» στον «ναό» της Α.Ε.Κ., το νέο γήπεδο που κατασκευάζεται στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μίλησε ακόμη για τις προσπάθειες που κατέβαλαν κάποιοι άνθρωποι για την σύστασή του και όλες τις δυσκολίες που υπήρξαν μέχρι και επίσημα να μετουσιωθεί σε σύλλογο.

Η Α.Ε.Κ. ενώνει και δυναμώνει!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Μπαζιώτης ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους και κυρίως στην αγαπημένη Α.Ε.Κ., με την ελπίδα να χαρίζει μόνο νίκες και χαρές στους χιλιάδες οπαδούς της. Εντυπωσιακή ήταν πάντως η προσέλευση ανθρώπων όλων των ηλικιών, από ηλικιωμένους μέχρι μικρά παιδιά με κιτρινόμαυρα κασκόλ και φανέλες, αποδεικνύοντας ότι αυτή η ομάδα ενώνει – όπως άλλωστε φανερώνει και το όνομά της- και δυναμώνει!

Χαιρετισμούς απηύθυναν μέλη του Συλλόγου και φίλοι της Ένωσης, καθώς και η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας Βάσω Ψυχράμη, η οποία δήλωσε φίλαθλος της Α.Ε.Κ. από την Ε΄ Δημοτικού, τονίζοντας πως και οι γυναίκες έχουν θέση στα γήπεδα όπως και στην πολιτική. Να σημειωθεί ότι το δώρο της βραδιάς, μία αυθεντική ποδοσφαιρική φανέλα της ομάδας, ήταν προσφορά της κ. Ψυχράμη. Η πίτα ήταν προσφορά του αρτοποιείου Ζουμή, ενώ το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα ταξίδι, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου «Mattheos Tours».

 

ΣΥΝ


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr