background img
banner
banner

“Κλείδωσε” το μπαράζ παραμονής ο Α.Ο. Αιγιαλέων (1-3)

Σπουδαίο διπλό επί του Φοίβου στα Μελίσσια με 1-3 σετ πέτυχε ο Α.Ο. Αιγιαλέων και πλέον, απέφυγε οριστικά την περίπτωση του απευθείας υποβιβασμού. Στη χειρότερη περίπτωση έχει “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση που πιθανότατα θα οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο του άλλου υποομίλου, ενώ ελπίζει πάντα ακόμη για την πρώτη θέση, αν νικήσει εκτός έδρας την Καλαμάτα (που έχασε 3-2 από την Ολυμπιάδα) στο καθοριστικό παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.
Τα σετ :27-29, 23-25, 28-26, 21-25.
Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Παπαδόπουλος, Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Θανασούλιας, Κοσμάς, Δασκαλόπουλος, Μητρογιάννης, Αναστασόπουλος(lib), Μιχόπουλος, Χασάπης, Παπασταθόπουλος, Σταθόπουλος.

Υποβιβάζεται ο Κόροιβος

Για τον 2ο υποόμιλο, την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο Κόροιβος στο Ρέντη, ο οποίος πλέον πολύ δύσκολα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α2, καθώς ακόμα και αν η έκτη ομάδα της βαθμολογίας οδηγηθεί σε μπαράζ, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Κόροιβος θα φτάσει εκεί. Και αυτό, καθώς πλέον ακόμα και να νικήσει την ΕΑΠ, στο τελευταίο παιχνίδι στην Πάτρα μεταξύ ΕΑΠ και Αρμενίων, οι Πειραιώτες θα είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Ο Κόροιβος ο οποίος είχε απουσίες στο ματς, έχασε με σετ 31-29, 25-18, 25-20.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Καλαμάτα ‘80 13
ΑΟ Αιγιαλέων 12
Ολυμπιάδα 5
Φοίβος 4
5η αγωνιστική 30 & 31 Μαρτίου
ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΕΠ Ολυμπιάς – ΣΦΑΜ Φοίβος


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr