background img
banner
banner

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο κέντρο του Αιγίου

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ…

Μπορεί η περιοδεία του κλιμακίου του ΚΚΕ στο κέντρο του Αιγίου να είχε να κάνει με ενημέρωση για τις θέσεις του κόμματος, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ωστόσο οι πολίτες αυτό που μετέφεραν ήταν η αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι με τα σκουπίδια που έχουν πνίξει το δήμο… Η επίσκεψη του κλιμακίου του κόμματος πραγματοποιήθηκε προχθές Τρίτη το απόγευμα.

Αποτελείτο από το μέλος του κόμματος, δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, την υποψήφια βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ Αλέκα Ζαμπάτη, την επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αιγιάλειας και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλο Αγγελική Κουρή και άλλα μέλη του ΚΚΕ. Επισκέφθηκαν την πλατεία Αγ. Λαύρας, τους γύρω δρόμους, την Ασ. Φωτήλα, την Κλ. Οικονόμου και λίγο την οδό Μητροπόλεως, μίλησαν με κόσμο και διένειμαν έντυπο υλικό με τις θέσεις του ΚΚΕ εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να ενισχύσουν με την ψήφο τους το κόμμα.

Τονίστηκε ότι στις 7 Ιουλίου κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε το πώς οι πολίτες του Αιγίου υποδέχθηκαν τον δήμαρχο Πατρέων, βλέποντας προφανώς στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει για να επιλυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων του δήμου.

Γνωρίζοντας την αποτελεσματικότητά του στον γειτονικό δήμο της Πάτρας, στην… απελπισία τους θεώρησαν ότι δύναται να καταφέρει κάτι για την Αιγιάλεια, με τον ίδιο ωστόσο να τονίζει ότι το θέμα αυτό δεν άπτεται της δικής του αρμοδιότητας και τα στελέχη του κόμματος να υπενθυμίζουν ότι οι πολίτες έχουν κάνει ήδη τις επιλογές τους για το ποιοι θα διαχειρίζονται το θέμα των απορριμμάτων, μέσα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μάη…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr