background img
banner
banner

Διαμαρτυρία Τοπικού Συμβουλίου Λόγγου για την έλλειψη καθαριότητας

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Αδιαφορία του δήμου Αιγιαλείας για την καθημερινή καθαριότητα του Λόγγου, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καταγγέλλουν ο πρόεδρος Δημήτρης Μητρόπουλος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Λόγγου Μαρία Καπετζώνη και Ανδρέας Κολινιάτης, παρουσιάζοντας την υφιστάμενη κατάσταση στους συγχωριανούς τους, τους μόνιμους κατοίκους του Λόγγου, τους επισκέπτες της καλοκαιρινής σεζόν και τους επιχειρηματίες μόνιμους και εποχικούς της καλοκαιρινής σεζόν.

΄΄Μία εργάτρια είχαμε μία φορά την εβδομάδα για τον καθαρισμό της παραλίας για τους χειμωνιάτικους μήνες και αυτή την πήραν πριν το Πάσχα και, παρά τις διαμαρτυρίες μαΣς, δεν έχουν αποστείλει κανέναν άλλο εργάτη καθαριότητας, ούτε για μία ώρα. Ζητήσαμε ως συμβούλιο παγία για την πρόσληψη εργάτη για τον καθημερινό καθαρισμό. Πέρασε ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και δεν μας έχουν δώσει, τα δίνουν αλλού κατά το δοκούν΄΄, αναφέρει ο πρόεδρος, σημειώνοντας: ΄΄Επειδή δεν έχω άλλη πλέον οικονομική δυνατότητα, ως πρόεδρος, να πληρώνω από την τσέπη μου, σας γνωρίζω ότι θα προβώ έως τέλος Ιουνίου, στον καθαρισμό κεντρικής πλατείας και παραλίας΄΄.

Παράλληλα, επισημαίνει: ΄΄Μόνιμοι κάτοικοι Λόγγου, επισκέπτες και επιχειρηματίες, επειδή πληρώνετε δημοτικά τέλη και τέλη για χρήση παραλίας και πλατείας, επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του προέδρου, παρακαλώ όπως προβείτε σε ενέργειες για τη λύση του προβλήματος στους αρμόδιους αντιδημάρχους οικονομικών/ καθαριότητας και προσωπικά στον αιρετό δήμαρχο Αιγιαλείας. Εγώ δυστυχώς δεν εισακούομαι για ευνόητους λόγους΄΄.

Καταλήγοντας, τονίζει: ΄΄Για ενημέρωσή σας, τα τρία παραλιακά χωριά Λόγγος, Σελιανίτικα, Καμάρες, βάσει απόφασης δημάρχου Αιγίου, λάμβαναν 3.500 ευρώ παγία +ΦΠΑ, ήτοι 4.340 ευρώ. Από το 2017, ο δήμος δίνει μόνο 3.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ο καθένας καλείται να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν΄΄…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr