background img
banner
banner

Η Νίκη Πολίτου – Μαλεβίτη εξελέγη μέλος του ΠΣ του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, μέλος του εκλέγεται σε όργανο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Στην εκλογική διαδικασία του Π.Ι.Σ. που διενεργήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου, η οφθαλμίατρος Νίκη Πολίτου-Μαλεβίτη, πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου (ΙΣΑ) και νυν Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου (ΠΣ) του ΙΣΑ, εξελέγη τακτικό μέλος του ΠΣ του (ΠΙΣ) με την παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Ιατρών-Ενότητα-Συνεργασία (ΔΗ.Κ.Ι.-ΕΝΟ.ΣΥ.)».

Η διαρκής ενασχόληση της εξαίρετης και χαίρουσας ιδιαίτερης εκτίμησης σε όλη την κοινωνία της Αιγιάλειας ιατρού, με τις συλλογικές διαδικασίες του ΙΣΑ, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους εκλέκτορες του ΠΙΣ και την ανέδειξαν στην τιμητική μεν αλλά και σημαντικής ευθύνης θέση του τακτικού μέλους του ΠΣ του ΠΙΣ. Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, με ανακοίνωσή του, της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά της.

Στην ίδια εκλογική διαδικασία συμμετείχε και ο πρώην Πρόεδρος του ΙΣΑ Σωτήρης Κοίλιας, ως υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του ΠΙΣ με την παράταξη «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή». Η συγκεκριμένη παράταξη θα εκπροσωπηθεί στο νέο ΔΣ του ΠΙΣ με ένα μέλος της, τον Παναγιώτη Παπανικολάου, νευροχειρουργό, Διευθυντή στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr