background img
banner
banner

Δημήτρης Μπαλαφούτης: «Κάναμε λάθη, αλλά και πολύ μεγάλη προσπάθεια»

«ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ. ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ»

Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης μίλησε στο “protionline.gr” για την σεζόν που παρήλθε, την ανάληψη της προεδρίας, την τύχη της ομάδας, την παραίτηση του ΔΣ και κάνει έκκληση να βρεθεί κατάλληλο διοικητικό σχήμα για να διατηρήσει την ομάδα ζωντανή.
Ακόμα μιλάει για την αθέτηση των υποσχέσεων, την οικονομική επιβάρυνση που “λύγισε” και ανάγκασε τα μέλη του ΔΣ να αποχωρήσουν.

Για τη διοίκηση και τον σκοπό αυτής

«Αυτή η διοίκηση θα μπορούσε να θεωρηθεί έκτακτης ανάγκης και σωτηρίας, με προτεραιότητες σε τρία βασικά πράγματα.
1. Σαν σκοπό και στόχο είχε να διαλύσει τις αμφιβολίες και να κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
2. Να ολοκληρώσει μέχρι τέλους τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, χωρίς να χρειαστεί να αποχωρήσει κάποια στιγμή και μεσούσης περιόδου από το πρωτάθλημα.
3. Να παραμείνει στην κατηγορία. Ήταν το σημαντικότερο ζητούμενο, το οποίο αντίθετα από τα δυο προηγούμενα, δεν το καταφέραμε. Πιθανόν και μακάρι να ωφεληθεί από την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση.»

Για την απόφαση παραμονής της διοίκησης

«Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε πλέον. Οικονομικά …στερέψαμε, όπως και από βοήθειες. Άδικα περιμέναμε κάποιες υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις.
Λυγίσαμε από το οικονομικό βάρος, υπερβάλαμε τους εαυτούς μας, φτάνοντας σε ένα μπάτζετ της τάξεως των 100.000 ευρώ. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσω τον μέγα χορηγό μας την «Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και τους πολύ λίγους επαγγελματίες από το Αίγιο που μας πρόσφεραν …μικρή χείρα βοηθείας.
Βέβαια τα 130 και 140 εισιτήρια από κάθε αγωνιστική, ήταν επίσης απόδειξη απουσίας της οικονομικής βοήθειας από τον φίλαθλο κόσμο του Αιγίου. Είμαστε λοιπόν αναγκασμένοι να καταβάλλουμε από την τσέπη μας το κόστος της διαιτησίας και τα υπόλοιπα απαραίτητα έξοδα ενός αγώνα.
Ένας ακόμα λόγος που μας επηρεάζει σ’ αυτή την απόφαση αποχώρησης, είναι και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που συνέβη στον φίλο και αντιπρόεδρο της ομάδας Νίκο Κυριαζόπουλο, στον οποίο ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας».

Για την Γενική Συνέλευση στις 24 Ιουνίου

«Αν και είχε προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση για τις 26 τρέχοντος, προτιμήσαμε να την πραγματοποιήσουμε την Δευτέρα στις 24 Ιούνη, αφού στις 26 θα συμπέσει με αυτή της ΕΠΣΑ.
Ξεκινώντας με τον καθιερωμένο απολογισμό, θα διερευνηθεί στη συνέχεια αν προκύψουν τυχόν σχήματα ή πρόσωπα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ομάδα. Προσωπικά κάνω έκκληση και παράκληση για όποιον ή όποιους ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα του Παναιγιάλειου, να παρουσιαστούν στην Συνέλευση, ίσως και νωρίτερα απ’ αυτή. Ο Σύλλογος του Αιγίου πρέπει να έχει συνέχεια, να οργανωθεί κατάλληλα το ταχύτερο.»

Για την Δημοτική Αρχή

«Η νέα Δημοτική Αρχή και όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων, θα ήθελα να παρουσιαστούν στη Συνέλευση, ή και με εκπροσώπους τους. Να συμβάλλουν από την δική τους πλευρά ώστε να βρεθεί μια λύση, γιατί ο Παναιγιάλειος είναι σύλλογος όλων των Αιγιαλέων.»

Χαρακτηρίζοντας τη σημερινή διοίκηση

«Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη και από μας, παράλληλα όμως και πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να υπάρχει ζωή στον σύλλογο. Πλέον η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με ένα κατάλληλο διοικητικό σχήμα, για να παραμείνει ζωντανή, να παραμείνει …Παναιγιάλειος».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr