background img
banner
banner

Οι Χορωδίες ταξίδεψαν μουσικά το κοινό… | ΦΩΤΟ

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το πιο εύηχο, μελωδικό και γλυκό καλωσόρισμα του καλοκαιριού ήταν η εκδήλωση «Χορωδιακή Συνάντηση» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουνίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, γιορτάζοντας έτσι τα είκοσι χρόνια της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής».

Και φέτος, η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. προσέλκυσε πλήθος κόσμου, αναδεικνύοντας τα μουσικά ταλέντα του τόπου που «ταξίδεψαν» μουσικά το κοινό…
Ήταν όντως ένα πραγματικό… ταξίδι στον κόσμο της μελωδίας και του στίχου, σε μια συνάντηση πέντε Χορωδιακών συνόλων της Αιγιάλειας στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Συμμετείχαν η Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας «Ακούγοντας την καρδιά της μουσικής», με Μαέστρο τη Βασιλική Νάσση και η ορχήστρα τη Χορωδία Ενηλίκων Διακοπτού και η Χορωδία ΚΑΠΗ Αιγίου «Σάββατο κι απόβραδο..», με Μαέστρο επίσης τη Βασιλική Νάσση και ορχήστρα.

Επίσης, η Πολυφωνική Χορωδία Ανατολικής Αιγιαλείας «Με φάρο το φεγγάρι…», με Μαέστρο την Κορνέλια Βολοσένκο – Γκολφίνου και στο πιάνο τον Άρη Πιστόλα. Παρούσα και η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας «Λίγα τραγούδια… πολλά χρόνια μετά» με Μαέστρο την Αλίκη Ζαφείρη και στο πιάνο τον Ανδρέα Αδαμόπουλο. Η εκδήλωση έκλεισε με τη Χορωδία Αιγίου 1933 «Χρώματα και αρώματα καλοκαιριού» με Μαέστρο τον Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλο, στο πιάνο τη Χριστίνα Αποστολοπούλου και σολίστ τη Μαρία Πετεμερίδου.
Για την Ημέρα της Μουσικής μίλησε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου που καλωσόρισε τον κόσμο στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Αιγιαλείας 2019», οι εκδηλώσεις του οποίου επίσης αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr