background img
banner
banner

Καλοκαίρι γεμάτο δραστηριότητες

ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΙΓΙΟΥ

Καλά… κρατούν οι χοροί και οι δραστηριότητες για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που λήγουν τα μαθήματα χορού για όλα τα τμήματα του συλλόγου και παράλληλα αρχίζει η περίοδος των καλοκαιρινών παραστάσεων και εκδηλώσεων.

Κύρια εκδήλωση για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού η παράσταση που θα παρουσιαστεί από το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου την Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο. Στην παράσταση «χοροπατήματα από το Αιγαίο ως τον Πόντο» θα συμμετέχουν παιδικά τμήματα, ένα εφηβικό και αρκετά ενηλίκων, παρουσιάζοντας χορούς και τραγούδια από διάφορες χορολογικές περιοχές της Ελλάδας με αντίστοιχες παραδοσιακές φορεσιές. Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν χοροί από την Ήπειρο, τη Θράκη, την Κεντρική και τη Δυτική Μακεδονία, τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, Ρούμελη, τη Θεσσαλία τη Μικρά Ασία και τον Πόντο. Χορηγός της εκδήλωσης: «Το Δερβενάκι» (παραδοσιακή ταβέρνα).

Γλέντι με λαϊκή ορχήστρα και πρόβες

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, μετά τις 9.00 το βράδυ, οι υπεύθυνοι του συλλόγου οργανώνουν ένα γλέντι με λαϊκή ορχήστρα –για χορευτές/τριες, μέλη και φίλους του συλλόγου- με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων αυτής της περιόδου. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή και πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. και στους γυμναστές του συλλόγου.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι πρόβες και η προετοιμασία για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων της Αιγιάλειας που διοργανώνει η ΔΗΚΕΠΑ (στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου), για την εμφάνιση στη συνάντηση χορευτικών συλλόγων στην Αιγείρα (με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας), για τη συμμετοχή στο παγκόσμιο φεστιβάλ που θα γίνει στο Αίγιο (11/7-14/7) και κυρίως για τη θεματική παράσταση που θα παρουσιαστεί από το Χορευτικό Εργαστήρι στην Κυπαρισσία στα τέλη Ιουλίου, μετά από πρόσκληση τοπικού συλλόγου.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο σε συνεργασία με τους καθηγητές φυσικής αγωγής συζητούν διάφορες προσκλήσεις που έχουν φτάσει στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου για συμμετοχή σε φεστιβάλ χορού και διάφορες εκδηλώσεις (κυρίως τον Αύγουστο) ωστόσο ελάχιστες από αυτές θα γίνουν δεκτές λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr