background img
banner
banner

Γεμάτη συσκέψεις η πρώτη μέρα στο Δημαρχείο

ΣΗΚΩΣΕ… ΜΑΝΙΚΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στις 8.30 το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου πάτησε το… πόδι του στο Δημαρχείο ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, αναλαμβάνοντας και επίσημα τα καθήκοντά του που τον θέλουν να αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά θέματα. Ο νέος δήμαρχος είχε συνεργασία με διευθυντές υπηρεσιών του δήμου, όχι τόσο για να ενημερωθεί, δεδομένου ότι από την προηγούμενη θητεία του στο δήμο είναι γνώστης των θεμάτων, αλλά για να χαράξει το δικό του πλάνο πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Έτσι χθες είχε συνεργασία με τον προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέα Τσιγκρή για τα υπό εκτέλεση αλλά και τα έργα που επίκεινται στο δήμο, όπως π.χ. το μεγάλο έργο της ανάπλασης των πλατειών του κέντρου. Παρόντες στο Δημαρχείο και οι δύο άμισθοι σύμβουλοί του που ανέλαβαν καθήκοντα, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Κώστας Σπηλιωτόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγίου Γιώργος Φιλιππόπουλος, οι οποίοι με τις γνώσεις και την εμπειρία αναμένεται να βοηθήσουν το έργο του.

Ακολούθησε συνάντηση με τον δικηγόρο Γιώργο Ρούσσο, που ακούγεται για τη θέση του Γραμματέα και στη συνέχεια ο δήμαρχος είχε σύσκεψη με τους νέους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όσο για την ώρα άφιξής του στο Δημαρχείο, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος σχολίασε στους συνεργάτες του πως σκοπίμως δεν πήγε στις 7.30 το πρωί γιατί δεν ήθελε να δείξει πως ξεκινά πρωί -πρωί, δίνοντας έμφαση στην ουσία και όχι στην δημιουργία εντυπώσεων…

Η διάθεση του νέου δημάρχου να… σηκώσει μανίκια για να εργαστεί για τον δήμο, είναι εμφανής. Άλλωστε, προτού καλά – καλά αναλάβει καθήκοντα, είχε λάβει σημαντικές πρωτοβουλίες ανοίγοντας δρόμους για την εκτέλεση του προγράμματός του.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr