background img
banner
banner

Κλιματιστικό στο Αγροτικό Ιατρείο Κούμαρη

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ένα δίκαιο αίτημα του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κούμαρη ικανοποιήθηκε με τη βοήθεια του δήμου Αιγιαλείας, καθώς πριν από τρεις μέρες τοποθετήθηκε κλιματιστικό στον χώρο που στεγάζεται το Αγροτικό Ιατρείο του χωριού, κάτω από το κοινοτικό γραφείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιατρείο δεν είχε καν θέρμανση γεγονός που δυσχέραινε τη λειτουργία του, ειδικά τον χειμώνα. Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Μαρκόπουλος, ΄΄θέσαμε το πρόβλημα στον δήμο και οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την προμήθεια κλιματιστικού προς την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, προς την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και ιδίως προς την προϊσταμένη του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολιγικών Έργων και Εγκαταστάσεων Χριστίνα Δαφνοπούλου΄΄.

Να σημειωθεί πως το Αγροτικό Ιατρείο και γενικότερα το κτίριο της κοινότητας βρίσκεται στην ανακαινισμένη πλατεία που αποτελεί «όαση» για το χωριό. ΄΄Καταβάλλουμε προσπάθειες για τη συντήρηση της πλατείας μας, το «κόσμημα» του χωριού μας΄΄, σημείωσε ακόμη ο πρόεδρος, κάνοντας ειδική μνεία στην βοήθεια του Αυτοτελούς Τμήματος Πρασίνου του δήμου που προμηθεύει την κοινότητα με άνθη, λιπάσματα και άλλα υλικά για τις ανάγκες της πλατείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr