background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ο απολογισμός μέχρι το lockdown

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΛΕΛΟΥΔΑ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σε καλό δρόμο συνεχίζει να βαδίζει ο Παναιγιάλειος, χωρίς κόμπλεξ και αίσθηση κατωτερότητας και στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, αν και έχει αλλάξει λίγα πράγματα στο ρόστερ του.
Διατηρείται αήττητος σ’ αυτά τα πρώτα 4 παιχνίδια που έχουν πραγματοποιηθεί, έχοντας αντιμετωπίσει σε δυο ντέρμπι, ισάριθμα φαβορί, που θεωρούνται από τους φετινούς πρωταγωνιστές για την κατάκτηση του τίτλου. Ο λόγος για τον Ναυπακτιακό Αστέρα και την Ζάκυνθο. Νίκη στην πρεμιέρα με τον ΑΟ Διαβολιτσίου και στην τελευταία έξοδο που είχε πραγματοποιήσει στην Πάτρα με την Θύελλα.

Με ανεβασμένο το ηθικό, το αγωνιστικό προφίλ, το πείσμα, την πίστη και τη διάθεση, περίμενε στο Αίγιο για την 5η αγωνιστική τον Αίαντα Γαστούνης. Ένα παιχνίδι που το πήρε και το …κατάπιε το “lockdown”, για να μπει στην αναμονή μέχρι να δοθεί άρση της παύσης των πρωταθλημάτων.

Πολύ καλός ο συγκεντρωτικός απολογισμός της τεχνικής ηγεσίας

Το προπονητικό δίδυμο Μάκη Λελούδα – Αλέξη Σπυρόπουλου, ανέλαβε το τιμόνι του Παναιγιάλειου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή. Ήταν το πρωτάθλημα 2018-19 στην Γ΄ Εθνική και μετά τις απανωτές αγωνιστικές αποτυχίες, πραγματοποίησε μεγάλη προσπάθεια να γλιτώσει την «μελανόλευκη» ομάδα από το …βύθισμα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τις έξι τελευταίες αγωνιστικές.
Στο ενεργητικό του τεχνικού διδύμου, καταγράφηκαν τότε 4 νίκες στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο, ενώ στο παθητικό 2 ήττες στο πρωτάθλημα και μια στον τελικό κυπέλλου.

Μόνο μια ήττα για την περίοδο 2019-20

Στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, η πορεία του Παναιγιάλειου ήταν εντυπωσιακή. Σε σύνολο 22 αγωνιστικών λίγο πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού, οι «μελανόλευκοι» μετρούσαν 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Διακοπή είχαμε και στο κύπελλο σ’ εκείνη την περίοδο, στην οποία ο Παναιγιάλειος είχε παίξει μόνο ένα παιχνίδι κι αυτό νικηφόρο. Στα φιλικά παιχνίδια που είχαν προηγηθεί των επίσημων αγώνων του πρωταθλήματος, ο απολογισμός ήταν 7 νίκες και μια ισοπαλία. Αντίστοιχα στα φιλικά πριν ξεκινήσει η σεζόν 2020-21, ο Παναιγιάλειος μέτρησε 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα.

Στο σύνολο 51 αγώνων 38 νίκες, 8 ισοπαλίες, 5 ήττες

Όλα τα παραπάνω στοιχεία που αφορούν επίσημους, φιλικούς και αγώνες κυπέλλου, αθροίζουν για τον Παναιγιάλειο 38 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες,
Στο σκοράρισμα ο αγέραστος Βαγγέλης Γκάτσης που ήδη προηγείται με 4 γκολ στην φετινή περίοδο, πέρυσι αν και έμεινε εκτός γηπέδων πάνω από ένα μήνα, πρόλαβε να σημειώσει 22 γκολ και να ανακηρυχτεί ως πρώτος σκόρερ του ομίλου.

Τον Γκάτση, ακολούθησε πέρυσι στα γκολ ο Βασίλης Μπούνας με 10 γκολ, ο Βασίλης Χριστόπουλος με 9, ο Σκούτας με 6, ο Κουραχάνης με 5, ο Μπακατσέλος με 4.
Την χαρά του γκολ ακόμα γεύτηκαν οι: Ηλίας Μπίτρας, Τάκης Παπαδόπουλος, Τάσος Σπανογιάννης και Αργύρης Ορτέντζιος.

Φέτος στο β΄ ημίχρονο τα περισσότερα γκολ

Από τα έξι γκολ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τα 4 έχουν για τον Παναιγιάλειο σημειωθεί στο β΄ ημίχρονο. Συγκεκριμένα τα δυο γκολ με το Διαβολίτσι (52΄, 71΄) και επίσης τα δυο γκολ με την Θύελλα Πάτρας (54΄, 64΄). Από τα γκολ που επιτεύχθηκαν στο α΄ ημίχρονο, ήταν στο 32΄ με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και στο 44΄ με την Ζάκυνθο.
Ακόμα ένα χαρακτηριστικό είναι ότι η Αιγιώτικη ομάδα έχει σκοράρει, αλλά και έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια.

Δυο είναι μέχρι στιγμής οι σκόρερς του Παναιγιάλειου (4 Γκάτσης, 2 Χριστόπουλος), που σημαίνει ότι στον Παναιγιάλειο θα πρέπει να ξεκινήσουν να σημειώνουν γκολ και άλλοι μελανόλευκοι. Το παιχνίδι είναι ομαδικό, χρειάζεται πλουραλισμός σε κάθε γραμμή, διαφορετικά οι αντίπαλοι εντοπίζουν και περιορίζουν τους κατ’ εξοχήν γκολτζήδες.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr