background img
banner
banner

Έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα στο Λαμπίρι αλλά βγήκε ζωντανή

42ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑΣ

«Άγιο» είχε, όπως φαίνεται, μία 42χρονη οδηγός, κάτοικος Πάτρας, όταν το πρωί της Τρίτης 12/1 το Ι.Χ. αυτοκίνητου που οδηγούσε, μάρκας Smart, καθώς κινείτο στην Παλαιά Εθνική Οδό στο Λαμπίρι, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα στη θάλασσα. Η γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να εξέλθει από το αυτοκίνητο, σπάζοντας το παρμπρίζ!

Το συμβάν έγινε αμέσως μετά το κάμπινγκ «Τσόλις» στο σημείο που δεν έχει καθόλου κράσπεδο ή προστατευτικό στηθαίο. Η 42χρονη κινείτο στο ρεύμα από Αίγιο προς Πάτρα και για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να υπερπηδήσει λοφίσκο στα δεξιά του δρόμου και να καταλήξει στο νερό…

Του συμβάντος έχει επιληφθεί το Τμήμα Τροχαίας Πάτρας που καλύπτει την εν λόγω περιοχή και το οποίο ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες λόγω των καιρικών συνθηκών και της έντονης βροχόπτωσης.

Έσπασε το παρμπρίζ

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η οδηγός, αμέσως μόλις διαπίστωσε πως ντεραπάρισε κι έπεσε με το αυτοκίνητο μέσα στο νερό, δεν έχασε την ψυχραιμία της, έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και εξήλθε… Να σημειωθεί ότι το όχημα δεν περιήλθε σε πλήρη βύθιση καθώς τα νερά στο σημείο δεν έχουν μεγάλο βάθος, ήταν ωστόσο ημιβυθισμένο. Πάντως, αμέσως μετά την έξοδό της, η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν έφερε σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου για προληπτικούς λόγους. Όσο για το όχημα, ανελκύστηκε με μέριμνα του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου με τη χρήση γερανού.

Είναι σαφές πως το ατύχημα καταδεικνύει την ανάγκη ουσιαστικών παρεμβάσεων σε όλο το μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού και ιδίως στα σημεία που η άσφαλτος «κρατάει» νερά της βροχής αλλά και βέβαια όπου δεν υπάρχουν προστατευτικά τοιχία.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr