background img
banner
banner

Rapid test για δασκάλους και νηπιαγωγούς

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Προληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapidtest) πρόκειται να πραγματοποιηθούν το Σάββατο στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων ενάντια στη διάδοση του covid-19. Οι έλεγχοι για την Αιγιάλεια θα διεξαχθούν στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου (πάροδος Σελινούντα).

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας όπου διενεργεί τους ελέγχους σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο συνεργασίας τους.

Τα τεστ για την Αιγιάλεια θα πραγματοποιηθούν στο 10ο Δημοτικό, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, από τις 9.00 το πρωί ως τις 3.00 το μεσημέρι και εν όψει της επανέναρξης των μαθημάτων τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία.

Οι εκπαιδευτικοί που θα προσέλθουν στον έλεγχο, καλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ και βέβαια κατά την προσέλευσή τους να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr