background img
banner
banner

Δημιουργία οικοσυστήματος καινοτομίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μία καινοτόμα και αναπτυγμένη θερμοκοιτίδα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία θα υποστηρίξει την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών και επιχειρήσεων μέσα από την εξέταση κοινών ιδεών, αναγκών και γνώσης των κύριων περιφερειακών οικονομικών τομέων, δημιουργική βιομηχανία και αγροτοβιομηχανία, πρόκειται να δημιουργήσει ο δήμος Αιγιαλείας. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Έργου με τίτλο: «Cross-over HUBS: developing cross-innovation between agro-food and creative enterprises» και ακρωνύμιο «CREATIVE CAMPS» το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg V/A Ελλάδα – Ιταλία (EL-IT) 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και Ιταλίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, δημιουργούς ή επιχειρήσεις του κλάδου της δημιουργικής βιομηχανίας και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτοδιατροφικό τομέα, καθώς επίσης και σε νέους επιστήμονες που θέλουν να ξεκινήσουν νέα δραστηριότητα ή νέα επιχείρηση και χρειάζονται γνώσεις και δεξιότητες για την ανάπτυξη της δραστηριότητας τους.

Τα οφέλη

Οι συμμετέχοντες στη θερμοκοιτίδα θα αποκτήσουν πρόσβαση στα παρακάτω οφέλη: Ανίχνευση των ιδιαίτερων αναγκών του καθενός από τους συμμετέχοντες.• Υποστήριξη και κατάρτιση ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου.• Στρατηγικές προτάσεις για την σωστή υλοποίηση και βιωσιμότητα του σχεδίου.• Εξ αποστάσεως (λόγω της πανδημίας του Covid-19) συνεδρίες και συζητήσεις με εξειδικευμένο• προσωπικό, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του επιχειρηματικού σχεδίου και την συνέργεια με άλλους κλάδους. Συμβουλές για επιτυχημένο marketing.• Εξοικείωση με καινοτόμα επιχειρηματικά εργαλεία.• Ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ανάμεσα σε συμμετέχοντες από την διασυνοριακή περιοχή του. • Προγράμματος.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην δημιουργία του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αρκεί να συμπληρώσουν την συνημμένη στην παρούσα πρόσκληση αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να την αποστείλουν είτε ηλεκτρονικά, είτε ταχυδρομικώς είτε δια ζώσης στα στοιχεία που αναγράφονται στην συνέχει.
Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο οικοσύστημα καινοτομίας θα βρίσκεται επίσης και στη διεύθυνση http://www.aigialeia.gov.gr (ενότητα νέα – ανακοινώσεις).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr