background img
banner
banner

Στον Παναιγιάλειο μετρούν τις δυνάμεις τους και ξαναμπαίνουν στο πρωτάθλημα

ΜΑΚΗΣ ΛΕΛΟΥΔΑΣ: «ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ»

Από το προπονητικό τιμ του Παναιγιάλειου ο Μάκης Λελούδας προετοιμάζεται με τη σειρά του για την επιστροφή στους αγωνιστικούς ρυθμούς. Περιμένοντας τις εξελίξεις του επόμενου διημέρου, μεταφέρει στο protionline.gr τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Η ομάδα οφείλει να επιστρέψει στο γήπεδο, με τις νέες συνθήκες που μας υποχρεώνει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θεωρώ ότι με την δραστηριότητα της διοίκησης θα λυθεί το θέμα εξασφάλισης των τεστ.

Υπάρχουν ως γνωστόν σε όλα τα σωματεία οικονομικές δυσκολίες, στον Παναιγιάλειο όλα τα παιδιά παραμέρισαν τα συμφέροντά τους, για το καλό της ομάδας.
Πρέπει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να βελτιωθούμε όλοι, στην προσπάθεια της αγωνιστικής επιβίωσης. Προέχει να διατηρήσουμε την καλή εικόνα των πρώτων αγωνιστικών, παρακάμπτοντας τις όποιες αδυναμίες και ανασφάλειες μας άφησε η διακοπή του πρωταθλήματος.»

Για το υπάρχον ρόστερ

«Μετράμε δυο σημαντικές απώλειες, από δυο πολύτιμους ποδοσφαιριστές (Χρήστο Αθανασόπουλο και Βασίλη Χριστόπουλο). Το θετικό για μας είναι ότι υπάρχουν 2-3 καλοί ποδοσφαιριστές, που έχουν εκδηλώσει να προστεθούν στην ομάδα μας. Είναι ευκαιρία παράλληλα να δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής στα δικά μας παιδιά και από κει θα εξαρτηθεί το μέλλον τους στην ομάδα».

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος

«Οργανωτικά υπάρχει πλήρη προετοιμασία, αφού θα επιστρέψουν όλοι στα πόστα τους.
Ξεπερνάμε έτσι κάποιες πρόσθετες δυσκολίες στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, το οποίο ανακοίνωσαν ότι θα διεξαχθεί σε έναν γύρο.
Επειδή όμως αλλάζουν πολλά από μέρα σε μέρα, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να πάμε σε ένα πρωτάθλημα δυο γύρων, ιδιαίτερα στην περίπτωση που θα δούμε αποχωρήσεις σωματείων.»

Λύθηκε το θέμα με τα rapid test στον Παναιγιάλειο

Εντωμεταξύ. κατόπιν συμφωνίας με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου κ. Θανάση Γεωργάκη, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό ξεκίνησε τα τεστ στους ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr