background img
banner
banner

ΓΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ: «Πρόχειρη, ανίκανη και επικίνδυνη η δημοτική αρχή»

Με αφορμή της απόφαση της Δημοτικής Αρχής για την πεζοδρόμηση τμήματος της οδού Μητροπόλεως και παράλληλων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήματα του δρόμου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος  Γούτος, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η τακτική της δημοτικής αρχής, είναι και πάλι η τακτική της προχειρότητας ή όπως λένε μόνιμοι κάτοικοι, οδηγοί και επαγγελματίες της Μητροπόλεως…η τακτική του ό,τι να ναι. 

Η δημοτική αρχή νομίζει πως έτσι θα κοροϊδέψει για άλλη μια φορά τους δημότες ότι δήθεν κάνει έργο, ενώ δεν έχει δείξει τίποτα 2 χρόνια τώρα. 

Η δημοτική αρχή φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό από αυτό που έκανε τα Χριστούγεννα, όπου και πάλι με προχειρότητα και πειραματισμούς πεζοδρομήσεων στην Κλ. Οικονόμου κατέστρεψε την αγορά .

Τώρα, εκμεταλλευόμενη την πανδημία, χωρίς καν συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς μελέτες, αλλά αντιθέτως «στο πόδι» έκανε πάλι του κεφαλιού της , δίχως να σκέφτεται τις αρνητικές επιπτώσεις, παρά μονάχα να δείξει ότι είναι προοδευτική και της αρέσουν οι πεζόδρομοι, ενώ εμείς κι όλοι άλλοι που διαμαρτύρονται είμαστε οπισθοδρομικοί.

Λέμε, για ακόμα μία φορά, ότι η δημοτική αρχή δεν μπορεί να παίζει με την πόλη του Αιγίου  και κυρίως να λειτουργεί χωρίς εμπεριστατωμένες μελέτες,.

Μέχρι τώρα λέγαμε ότι η δημοτική αρχή είναι απλά ανίκανη.

Τώρα πια τη θεωρούμε και επικίνδυνη». 


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr