background img
banner
banner

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Η «έφοδος» της εγγονής και η… λάθος αποβολή

Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό είχε «ανάψει» για τα καλά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον επικεφαλής της παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ», Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο, να επιχειρηματολογεί σχετικά με την πρότασή του, που υπερψηφίστηκε στο τέλος της.

Εκείνη την ώρα, στο δωμάτιο του γιατρού, έκανε έφοδο η εγγονή με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση, με το διάλογο ανάμεσα στον Παπακωνσταντινόπουλο και στον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Ντίνο να «σπάει τον πάγο» της αντιπαράθεσης, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα:

Π: Συγνώμη, ε; Η εγγονή μου…
Ντ: Τι έχει γίνει;
Π: Χίλια συγνώμη, χίλια… μπήκε η εγγονή μου βίαια…
Ντ: Δεν πειράζει, αλοίμονο!
Π: μπήκε βιαίως μέσα στο στούντιο…
Ντ: Εντάξει ήθελε να ακούσει τον παππού να αγορεύει στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν είναι κακό.
Π: …και μου φαίνεται ότι συμφωνούσε. Μάλλον συμφωνούσε σ’ αυτά.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε αμείωτη μετά το «διάλλειμα», με τον Ντίνο να αποβάλει το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Βασίλη Τομαρά για ανάρμοστη συμπεριφορά. Όταν το Συμβούλιο είχε τελειώσει, ο πρόεδρος ενημερώθηκε ότι είχε αποβάλει λάθος άνθρωπο, έτσι πήρε τον Τομαρά τηλέφωνο, που «πλήρωσε τσάμπα τη νύφη», για διευκρινήσεις.
Όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία πάντως, μεταξύ των δύο αντρών και του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, κανείς δεν περίμενε ότι το δημοτικό συμβούλιο θα ψηφίζει επανειλημμένως το σχέδιο προϋπολογισμού της ελάσσονος αντιπολίτευσης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr