background img
banner
banner

«Έφυγε» ο πιο δραστήριος και δοτικός πρόεδρος

ΣΕ ΗΛΙΚΑ 49 ΕΤΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ «ΜΑΧΗ»…

Σαν ένα κακόγουστο αστείο, σαν το πιο άσχημο ψέμα ήχησε στα αυτιά των κατοίκων των Μελισσίων αλλά και όλων των Αιγιαλέων η είδηση του θανάτου του Γιάννη Καρανικόλα σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ένας από τους καλύτερους προέδρους κοινότητας που υπηρέτησαν ποτέ την τοπική αυτοδιοίκηση, ένας άριστος οικογενειάρχης, ένας καλός και δοτικός άνθρωπος, δεν είναι πια ανάμεσά μας…
Μετά από μία σύντομη και γεμάτη θάρρος «μάχη» με τον καρκίνο (άλλωστε κι ο ίδιος ήταν «μαχητής» από μικρός) εγκατέλειψε, βυθίζοντας στη θλίψη τη σύζυγό του Ιφιγένεια, τα τρία παιδιά του Αγγελική, Βασιλική και Αντώνη, τη μητέρα και τα αδέλφια του. Ο Γιάννης Καρανικόλας διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Τ.Κ. Μελισσίων και υπήρξε αντιπρόεδρος και δραστήριο μέλος στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δήμου Αιγιαλείας.

Ήταν πριν από ένα χρόνο ακριβώς όταν με το γνωστό χαμόγελό του υποδέχθηκε τo protionline.gr στα Μελίσσια, το χωριό που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε μέχρι τέλους, περπατώντας σε κάθε σημείο του, μας έδειξε όσα ο ίδιος μαζί με τους συγχωριανούς του έχουν επιτύχει αλλά και μιλώντας για τα όσα επιθυμεί να κάνει. Αυτά που δεν πρόλαβε… Ο Γιάννης Καρανικόλας, αφήνει πίσω του μία εξαίρετη οικογένεια, το πλούσιο έργο του για το χωριό του και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και ένα τρανό παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργούν για τον τόπο τους όσοι ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Προοδευτικός, ανήσυχος, εργατικός, δραστήριος, αγαπητός σε όλους, θα λείψει η θετική βούλησή του και η καλοσύνη του… «Προσέχουμε και φροντίζουμε όλοι τον τόπο που ζούμε. Το χωριό μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα, σε όλους σχεδόν του τομείς και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό», ανέφερε τον περσινό Ιούλιο.

Και από κάπου εκεί ψηλά θα θωρεί τους ανθρώπους του και τα πεπραγμένα του, αναπαυόμενος εν ειρήνη…

Η κηδεία του Γιάννη Καρανικόλα θα γίνει σήμερα Δευτέρα, στις 5.30 το απόγευμα, από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων.

– Το protionline.gr εκφράζει στους οικείους του, θερμά συλλυπητήρια.

– Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος εκφράζει τη λύπη του για τον θάνατο του προέδρου της Κοινότητας Μελισσίων Γιάννη Καρανικόλα και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Από εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου “Η Μέλισσα”

Χρήστος Πανίτσας, Δημήτρης Μπούνιας, Αντώνης Καρανικόλας, Γιάννης Καρανικόλας, Γιώργος Γιοβάς, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος

Θανάσης Σωτηρόπουλος, Μίλτος Σταυρόπουλος, Γιάννης Καρανικόλας, Βασίλης Χριστόπουλος, Βάσω Ψυχράμη, Χρήστος Γούτος, Ηλίας Ασπρούκος, Δημήτρης Καλαμίδας

Γιάννης Τζουράς, Σπύρος Ζούδιος, Ανδρέας Παπαγεωργίου, Γιάννης Καρανικόλας

Με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελο Δανιήλ

Με τον πρώην πρόεδρο του ΝΠΔΔ Χρήστο Σπηλιωτόπουλο


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr