background img
banner
banner

Απειλεί την μείωση του έμψυχου δυναμικού

Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Ενός κακού μύρια έπονται. Τι είχες Γιάννη τι ‘χα πάντα. Δεν θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια μια ομαλή διοικητική κατάσταση, ανάμεσα στην λήξη μιας ποδοσφαιρικής σεζόν και πριν το ξεκίνημα της επόμενης. Περιορισμένο το ενδιαφέρον, αναζήτηση λύσεων και ατόμων να επανδρώσουν με αξιοπρέπεια και προοπτική το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναιγιάλειου.

Παλεύει ο Πέτρος Δαδιώτης να αλλάξει τα δεδομένα

Δεν υπάρχει χρήμα δεν προχωρά το πλάνο. Πώς να ξεκινήσουν επαφές με προπονητή και ποδοσφαιριστές, όταν δεν υπάρχει Συμβούλιο και ένα οικονομικό «μαξιλάρι» που μπορεί να αφήσει περιθώρια να βαδίσει η ομάδα τα πρώτα της βήματα στις μεγάλες υποχρεώσεις που ακολουθούν;
Στην μάχη της αρχικής οικονομικής στήριξης (και βλέπουμε) έχει μπει δυνατά ο Πέτρος Δαδιώτης. Έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του, προσδοκώντας κάτι καλό που θα προσφέρει μια λειτουργική και φιλόδοξη εκκίνηση στον Παναιγιάλειο. Αν δεν υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην …εκστρατεία του Πέτρου Δαδιώτη, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ «σκούρα» για τον Παναιγιάλειο

Αγώνας να μην χαλάσει το ρόστερ

Από 40 κύματα πέρασε ο Παναιγιάλειος στο ιδιαίτερο πρωτάθλημα που ξεπέρασε ευτυχώς με επιτυχία. Η επιμονή και η αγάπη της προσωρινής διοίκησης στην πρόοδο του Αιγιώτικου Συλλόγου, απέφερε αρκετά κέρδη. Από τα σημαντικότερα ήταν η δημιουργία ενός ρόστερ ταλαντούχων παιδιών από την περιοχή. Αυτή την στιγμή (γιατί μετά δεν ξέρουμε) υπάρχει ένας πολύ καλός κορμός στο έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου. Μπορεί να εμπλουτιστεί με 2-3 ακόμα προσθήκες και να έχει έναν ανταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Βασίλης Μπούνας: «Η στασιμότητα στην ομάδα μπορεί να στοιχίσει»

Στο υπάρχον ρόστερ του Παναιγιάλειου εστιάζει και ο Βασίλης Μπούνας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις στην ομάδα εν’ όψει πρωταθλήματος.
Ο αρχηγός του Παναιγιάλειου μίλησε στo protionline.gr για το έμψυχο υλικό και ότι είναι κρίμα να πάει στράφι από λάθος χειρισμούς και την απουσία ικανής διοίκησης.

Στάσιμη η κατάσταση στα διοικητικά του Παναιγιάλειου πως αντιμετωπίζεται από τους ποδοσφαιριστές;
Μετά από δυο γενικές Συνελεύσεις και γενικότερα καθημερινές επαφές για το αύριο της ομάδας δεν έχει βρεθεί κάτι ουσιαστικό για την συνέχεια. Όλα είναι στάσιμα και αβέβαια όποτε λογικό είναι να δημιουργείτε ένα κλίμα απαισιοδοξίας σε όλους μας, μεγάλος προβληματισμός για την επόμενη μέρα και ατομικά και ομαδικά για τον καθενα μας. Όλοι μας είμαστε σε επικοινωνία για την τελική απόφαση ώστε να πάρουμε και εμείς τις αποφάσεις μας!

Μπορούμε να προσδιορίσουμε χρονικά την αναμονή από τους μελανόλευκους μέχρι να βρεθεί λύση;
Μέχρι στιγμής όλα τα παιδιά από ότι ξέρω αναμένουν τις τελικές αποφάσεις από την ομάδα και μετά θα σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν. Από ότι ξέρουμε δεν έχει κλείσει κάποιος κάπου, παρόλο που πολλά παιδιά έχουν ήδη προτάσεις. Όχι δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε χρονικα τίποτα γιατί αυτό είναι απόφαση του κάθε ποδοσφαιριστή. Αν κάτι είναι αβέβαιο από τη μια και έχει κάτι σίγουρο από την άλλη, όσο μπορεί σίγουρο να είναι αυτήν την εποχή, δεν μπορείς να του πεις να περιμένει. Είναι δύσκολη στιγμή και για την διοίκηση και για τους ποδοσφαιριστές χρειάζεται διαχείριση όπως έγινε πέρσι και πρόπερσι αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω για ποσό μπορεί να γίνει αυτό ξανά από όλους.

Ποιες μπορεί να είναι οι αντιδράσεις τους σε προτάσεις άλλων σωματείων;
Σίγουρα όπως προείπα μέλημα όλων των παιδιά και προτεραιότητα είναι να μιλήσουν πρώτα εδώ με την ομάδα και μετά να δουν την επόμενη κίνηση. Ανάμεικτα τα συναισθήματα όταν θες κάπου να μείνεις και τελικά έχεις πρόταση από αλλού. Μπορεί να καταλαβαίνεις ότι υπάρχεις στο σκεπτικό και το πλάνο κάποιου προπονητή και ομάδας και νιώθεις ωραία. Αλλά από την άλλη κρατάς και στάση αναμονής ώστε να δεις τις εξελίξεις στην ομάδα που ήδη ανήκεις. Απλά όπως είπα αυτό μπορεί να διαρκέσει κάποιες μέρες όχι εβδομάδες, γιατί και η κάθε ομάδα κάνει τον προγραμματισμό της, δεν μπορεί να σε περιμένει για πολύ!

Πόσο μπορεί να στοιχίσει η καθυστέρηση σύστασης ενός νέου ΔΣ στον Παναιγιάλειο;
Να στοιχίσει εντάξει εξαρτάται από πολλά. Το βασικότερο είναι ο προγραμματισμός. Δεν γίνεται να ξεκινάς ένα μήνα και κάτι πριν το πρωτάθλημα. Πως θα ρολάρει η ομάδα και τα …πόδια: Αν φύγουν κάποια παιδιά που είναι από τον κορμό τις ομάδας πως θα αντικατασταθούν; Μπορεί μόνο με μεταγραφές με ενοίκια και συμβόλαια; Αν φύγουν μικροί που πρέπει να έχεις πέντε στην εικοσάδα; πως θα τους καλύψεις; Όλα αυτά είναι θέματα που θα πρέπει να σκεφτούμε γιατί θα είναι αγκάθια για την συνέχεια για μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο έχουμε πάλι αναδιάρθρωση. Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει την μαγιά και τις βάσεις να επενδύσεις. Αγκάθι όλα αυτά τα χρόνια είναι δυστυχώς το διοικητικό. Εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα και η ομάδα είτε με όλους μας μαζί είτε με άλλα πρόσωπα να πάει όλο και ψηλότερα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr