background img
banner
banner

Με χαμόγελα ολοκληρώθηκε το «1ο Ακράτα Basketball Camp»

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεκαήμερο καλοκαιρινό μπασκετικό καμπ της Ακράτας BC που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος».
Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη μάθηση με τη διασκέδαση πάνω στο άθλημα που αγαπούν.
Όλα κύλησαν ομαλά με τους κανόνες ασφαλείας να τηρούνται στο έπακρο, σύμφωνα πάντα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θέτοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών αλλά και όσων δούλεψαν στο camp.

Τα παιδιά διασκέδασαν και έμαθαν μυστικά του μπάσκετ, διδάχθηκαν τεχνικές χειρισμού της μπάλας, επιθετικές συνεργασίες, ατομική άμυνα, τελειώματα, πάσα, σουτ, ξεμπαρκαρίσματα, βασική στάση, Rebound και βελτίωση φυσικής κατάστασης, δείχνοντας μεγάλο ζήλο στο πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί.

Το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε πρωινές προπονήσεις (9-1) λόγω της ζέστης και για δύο εβδομάδες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Δημήτρης Κατωπόδης: «Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν»

«Το 1ο Basketball Camp Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑ τελείωσε με χαμόγελα και ικανοποίηση παρά τις δυσκολίες της εποχής που διανύουμε. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, τους γονείς, τους χορηγούς μας και όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή τη προσπάθεια.

Ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες λόγω καιρού, η ζέστη ήταν αφόρητη. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε χωρίς κανένα παιδί να αντιμετωπίσει πρόβλημα..
Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος, αυτό έδειχναν στις προπονήσεις. Κοινωνικοποιήθηκαν, κάτι το οποίο έλειψε απ’ όλους μας τον τελευταίο χρόνο ενώ κινηθήκαμε στο όριο των μέτρων που είχε επιβάλει ο ΕΟΔΥ.» μας δήλωσε ο υπεύθυνος του καμπ Δημήτρης Κατωπόδης.

Συμμετοχή στην όλη προσπάθεια είχαν ακόμη ο Νίκος Ζίζηλας, ο Ηλίας Μανωλόπουλος και ο γενικός αρχηγός της ομάδας και πρώην δήμαρχος Ακράτας Πάνος Μελής, ο οποίος ήταν παρών καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ το καμπ επισκέφτηκε και ο πρώην παίκτης της Ακράτας Σάκης Βεσκούκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή περίπου δέκα συμμετοχές παιδιών λόγω της έξαρσης του ιου τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αιγιάλειας.

Αλλά όσοι συμμετείχαν, τα παιδιά και οι γονείς, δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές του καμπ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr