background img
banner
banner

Με 464 λεπτά απαραβίαστης εστίας ο Γιάννης Καλλιακμάνης

ΤΟ ΣΕΡΙ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Από τους βασικούς στυλοβάτες στη φετινή πορεία του Παναιγιάλειου ο Γιάννης Καλλιακμάνης, είχε καταφέρει να διατηρήσει χωρίς γκολ την εστία του για 4 συνεχόμενα παιχνίδια, μέχρι να του διακόψει το σερί ο Ντόμας του Διαγόρα, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε στo protionline.gr  ύστερα από την 3η του συνεργασία με τους μελανόλευκους.
«Αρχικά χαίρομαι που η απόφαση για να έρθω στον Παναιγιάλειο είχε την κατάληξη που περίμενα.. μια καλή ομάδα με καλά παιδιά σαν χαρακτήρες και μια καλή πορεία σαν κατάληξη..
Έπειτα από τηλεφώνημα των αρχηγών και του Μάριου Βαλαβάνη για να βοηθήσω την ομάδα μετά την αποχώρηση του Χρήστου (Αθανασόπουλου), θεώρησα ότι στη δύσκολη στιγμή που είχε βρεθεί ο Παναιγιάλειος έπρεπε να το κάνω, έχοντας σαν στόχο πρώτα την ομάδα και τη φανέλα και ύστερα όλα τα υπόλοιπα».

Για το ρεκόρ απαραβίαστης εστίας και για τη προηγούμενη επίδοση του, σχολίασε:
«Σχετικά με τα 464 λεπτά είχα βάλει από την αρχή ψηλά τον πήχη, όπως κάθε τερματοφύλακας αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος αν τελειώσει το παιχνίδι και δεν έχει δεχθεί γκολ. Το ρεκόρ μου είναι στη Γ΄ Εθνική όταν ήμουν στο Λουτράκι και στα 11 πρώτα παιχνίδια δεν είχαμε δεχθεί γκολ μέχρι τα Χριστούγεννα. Φέτος στην τελευταία αγωνιστική μου χάλασε το σερί αλλά και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.»

Για την αγωνία της παραμονής στην κατηγορία, ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου, απάντησε:
«Προσωπικά βλέποντας την ομάδα καθημερινά με τους νέους σε ηλικία παίχτες αλλά και τους πιο έμπειρους που τους περιέβαλλαν, δεν ανησύχησα ποτέ για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν γινόταν να ανησυχήσουμε για τυχόν υποβιβασμό, έστω κι αν κάθε παιχνίδι κρεμοταν σε μια λεπτή κλωστή με την διεξαγωγή μόνο του α΄ γύρου από το πρωτάθλημα. Από την πρώτη προπόνηση τα μάτια μας ήταν προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Αναφορά έκανε σχετικά με το πως βλέπει το μέλλον του Παναιγιάλειου με παιδιά αποκλειστικά από την περιοχή:
«Ο Παναιγιάλειος είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους που πάντα και σε οποιαδήποτε κατηγορία να βρίσκεται ακολουθούν. Πέρα από αυτό υπάρχει ελπιδοφόρο μέλλον. Στο ρόστερ είδα πολλά ταλαντούχα παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία που με σωστή καθοδήγηση και προπόνηση θα είναι άμεσα διαθέσιμα αγωνιστικά, να βοηθήσουν και να βοηθηθούν από τον Παναιγιάλειο.»

Αυτό που έλειπε από τον φετινό Παναιγιάλειο από τις αρνητικές και θετικές του εντυπώσεις, ο Γιάννης Καλλιακμάνης θυμάται και εκφράζει την άποψή του στo protionline.gr κλείνοντας:
«Η ομάδα λειτουργούσε καλά σε όλα τα κομμάτια και αυτό φάνηκε με τον χρόνο. Επίσης αφού τελειώσαμε υγιείς έπειτα από αυτή τη διακοπή είναι όλα καλά.
Οι εντυπώσεις μου είναι γενικά θετικές στην ομάδα αυτή. Έχω πολλές παλιές αναμνήσεις και καλές νέες εμπειρίες. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι και στα δύσκολα να υπάρχει υπομονή και όλα θα πάνε όπως πρέπει.
Έχει καλές βάσεις ο Παναιγιάλειος για τη νέα σεζόν αρκεί να βοηθηθεί και διοικητικά και από νέα άτομα γιατί οι εποχές είναι δύσκολες.
Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου τη διοίκηση και όλους τους προπονητές μου για τη φετινή χρονιά».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr