background img
banner
banner

ΜΠΡΟΣΤΑ: «Απύθμενο θράσος του κ. δημάρχου απέναντι στα αθλητικά σωματεία»

Με αφορμή την επίσκεψη των αθλητών του συλλόγου Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς στο δημαρχείο και τις δηλώσεις του δημάρχου σχετικά με τη συνάντηση, η παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ εξέδωσε δελτίο Τύπου που αναφέρει τα εξής: «Ο δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος δέχτηκε ως γνωστόν στο γραφείο του, στις 9/7/2021 ,τους διακριθέντες αθλητές του αθλητικού συλλόγου Αιγίου ΄΄Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς΄΄ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου (ηλικίες κάτω των 20 ετών) – προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου και τους είπε: «Αυτά αποτελούν μία απόδειξη για την αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων του αθλητισμού. Στεκόμαστε αρωγοί και υποστηρικτές στο έργο των συλλόγων, κατευθύνοντας τα παιδιά μας σε μία υγιή κοινωνία».

Αφού κ. δήμαρχε αναγνωρίζετε την μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του αθλητισμού και ισχυρίζεστε ότι είστε αρωγοί, τί ποσό είχατε συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό του 2021, για επιχορηγήσεις αθλητικών συλλόγων; ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Όμως στην ΔΗΚΕΠΑ είχατε εγκρίνει 600.000 ευρώ.

Η Παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α αγωνιζόταν επί 5 μήνες μέσω των εναλλακτικών προτάσεων της να ενισχύει με 50.000 ευρώ τον σχετικό κωδικό ΄΄ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ΄΄ μαζί με άλλους κωδικούς, αφαιρώντας 200.000 από την επιχορήγηση της ΔΗΚΕΠΑ, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Επίσης η τελευταία εναλλακτική μας πρόταση για ενίσχυση των ίδιων σωματείων που είχε θετική εισήγηση από την οικονομική υπηρεσία του δήμου δεν ψηφίσθηκε όπως θα έπρεπε να γίνει.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr