background img
banner
banner

«Ραντεβού» 1η Αυγούστου στα Υψηλά Αλώνια

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ

Κι αυτό το καλοκαίρι, η Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη» ξεκινά τις συναυλίες με την ίδια χαρά, το ίδιο μεράκι, τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια ικανοποίηση που σηματοδότησαν τις πρώτες της συναυλιακές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

΄΄Ευχαριστούμε την ΔΗΚΕΠΑ και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κα Τσουκαλά που μας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο μας την Κυριακή το βράδυ 1η Αυγούστου στα Ψηλαλώνια Αιγίου, συμμετέχοντες στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού που έχουν αποκτήσει πλέον τη δική τους ταυτότητα και κάθε χρόνο προσθέτουν νέους στόχους, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για έναν θεσμό ζωντανό που συνδέει την καλλιτεχνική του αξία με ιδέες και ιδανικά΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Φιλαρμονικής, που σημειώνονται και τα εξής: ΄΄Η μουσική μας θα ζωντανέψει αναμνήσεις ξεκινώντας από το μοναδικό κλίμα των δεκαετιών ’60 και ’70 και φτάνοντας ως σήμερα συντροφιά με μεγάλους Έλληνες συνθέτες: Χατζηδάκις, Θεοδωράκης, Κουγιουμτζής, Ζαμπέτας κ.λπ. αλλά και ξένες μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο και από μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες΄΄.

Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα θα συνοδεύσουν οι υπέροχες φωνές της Αγγέλας Αντωνιάδη (δασκάλας του Πατραϊκού Ωδείου και σολίστ της Χορωδίας Αιγίου) και του Αργύρη Κούκα, αναγνωρισμένου τραγουδιστή στους καλλιτεχνικούς κύκλους, με μεγάλες συνεργασίες συνθετών όπως Σπανός, Κατσαρός, Κουγιουμτζής κ.ά.

Τη διεύθυνση του πρώτου μέρους θα έχει ο μαέστρος Λ. Χαραλαμπόπουλος και του δεύτερου μέρους ο νεαρός ταλαντούχος μαέστρος Αντώνης Χαραλαμπόπουλος.

΄΄Ως καλλιτεχνικός δ/ντής θα ήθελα να τονίσω ότι για τη Φιλαρμονική Αιγίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού είναι μια πρόκληση για να γινόμαστε καλύτεροι, να προσπαθούμε περισσότερο, να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και ταυτόχρονα να έχουμε τη χαρά να μοιραζόμαστε την τέχνη μας΄΄, επισημαίνει ο Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος, καταλήγοντας ως εξής:
΄΄Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τραγουδιστές και τους μουσικούς μας που εργάζονται σκληρά και με μεράκι για μια επιτυχημένη εμφάνιση που θα ανοίξει ένα ακόμα παράθυρο επικοινωνίας, ένα ακόμα πολιτισμικό δρόμο για την τοπική μας κοινωνία. Καλή αντάμωση την 1η Αυγούστου, Κυριακή βράδυ στην πλατεία στα Ψηλαλώνια΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr