background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Εξακολουθεί να βασιλεύει η αβεβαιότητα στον Παναιγιάλειο

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ

Χωρίς γήπεδο, χωρίς δελτία, χωρίς προπονητή, χωρίς κάποιο στοιχειώδη προγραμματισμό, δεν γίνεται να σταθεί όρθιος ο Παναιγιάλειος και να υπερασπιστεί το βαρύ όνομα που τον ακολουθεί.
Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η πρώτη προπόνηση δεν έγινε ποτέ, από την διοίκηση που επικαλούμενη τεχνικά και γηπεδικά προβλήματα, όρισε την προπόνηση των μελανόλευκων για αύριο Σάββατο.

Μια προπόνηση που κανείς δεν γνωρίζει πως και αν πραγματοποιηθεί. Παράλληλα από το ΔΣ του Παναιγιάλειου ακούστηκαν παράπονα, σε θέματα διευκολύνσεων στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και ελπίζουν ότι στο μέλλον θα υπάρξει καλύτερη μεταχείριση της ομάδας.

Σε αναζήτηση προπονητή πάλι ο Παναιγιάλειος

Δεν «έκλεισε» οριστικά το θέμα με τον προπονητή Μίλαν Πάβλοβιτς, ο οποίος ήλθε και απήλθε από το Αίγιο αφού δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος για να κάνει την δουλειά του και περιμένει τώρα στο …ακουστικό του;

Ήδη η νέα διοίκηση έχει κάνει κάποιες ενέργειες για να εξασφαλίσει κάποιον προπονητή, χωρίς να εξαιρεί τον Πάβλοβιτς, αφού όπως δηλώνεται μπορεί να ξεκινήσει η ομάδα με τεχνικό δίδυμο.

Παίρνει παρατάσεις η προετοιμασία για το πρωτάθλημα

Το παιχνίδι κυπέλλου ύστερα από παρακάλια και συναίνεση με τον ΠΑΟ Ρουφ, πήγε από τις 29 Αυγούστου για τις 5 Σεπτεμβρίου, με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα είχε μπει στο γήπεδο και θα ξεκινούσε την προετοιμασία. Εκείνο που δεν γίνεται να πάρει παράταση όμως είναι το πρωτάθλημα.

Η πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής είναι προγραμματισμένη για τις 19 Σεπτεμβρίου κι αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τουλάχιστον ο Παναιγιάλειος.

Όσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η διοίκηση, δεν θα έχει στη διάθεσή της δελτία ποδοσφαιριστών για να σχηματίσει μια ομάδα, να δώσει το παρόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κι όχι να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν.

Φιλικό με το Διαβολίτσι ο Διαγόρας

Ύστερα από την καλή εμφάνιση και τη νίκη 1-0 απέναντι στον Αστέρα Ναυπάκτου, ο Διαγόρας ετοιμάζεται για το επόμενο φιλικό παιχνίδι του.
Την Κυριακή στο γήπεδο Βραχνεΐκων στις 6 το απόγευμα, θα τεθεί αντίπαλος με ένα ακόμα σωματείο από τον όμιλό μας, την ΑΕ Διαβολιτσίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr