background img
banner
banner

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Απόλλωνα Αιγίου

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πραγματοποιήθηκαν εκλογές παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου στον Απόλλωνα Αιγίου τηρώντας απόλυτα το νέο καταστατικό, το οποίο εναρμονίστηκε με τους νέους κανονισμούς της ΕΠΟ και της ΓΓΑ. Παρέμεινε στην θέση του προέδρου ο Θανάσης Σπυρόπουλος.

Το νεο Δ.Σ του Απόλλωνα αφού συνήλθε σε σώμα, αποτελείται από τους εξής:
Πρόεδρος: Αθανάσιος Σπυρόπουλος
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος
Γεν. Γραμματέας: Ιωάννα Αποστολοπούλου
Ταμίας: Σπύρος Σπυρόπουλος
Γεν. Αρχηγός: Κωνσταντίνος Παλαιολογόπουλος
Έφορος υλικού: Βενετία Γκόφα
Μέλη: Παρασκευή Καραπαναγιώτη, Μαρία Χριστοπούλου, Μιλτιάδης Σιμώνης

Θανάσης Σπυρόπουλος: «Διατηρούμε τον κορμό του ρόστερ στοχεύοντας στην προώθηση νεαρών στην μεγάλη ομάδα»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Αιγίου, μίλησε στο protionline.gr για τον προγραμματισμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου: «Ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν έχει γίνει, δυστυχώς χωρίς να ξέρουμε αν θα υλοποιηθεί λόγω της πανδημίας. Δεν υπάρχουν προβλήματα σε οργανωτικά θέματα πλην της αβεβαιότητας που επικρατεί.»

Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Ροδιάς που χρησιμοποιεί σαν έδρα και τι μέλει γενέσθαι με το ρόστερ, την τεχνική ηγεσία και την έναρξη της προετοιμασίας, ο Θανάσης Σπυρόπουλος δήλωσε:  «Το γήπεδο εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, τόσο ο αγωνιστικός χώρος, όσο και ο περιβάλλοντας χώρος και τα αποδυτήρια.
Eίχαν ξεκινήσει κάποια έργα τα οποία σταμάτησαν λόγω των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόστηκαν. Ευελπιστούμε να ξεκινήσουν κάποια στιγμή και να υλοποιηθούν.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τόσο ο προπονητής οσο και ο κορμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος με ενίσχυση ίσως από 1-2 περιπτώσεις έμπειρων παικτών με τους οποίους είμαστε ήδη σε επαφή και φυσικά με την ένταξη κάποιων παιδιών απο τις ακαδημίες μας που είναι και ο βασικός μας στόχος.
Η προετοιμασία ευελπιστούμε να ξεκινήσει χωρίς απρόοπτα τις 18/8/21»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr