background img
banner
banner

Γονείς εθελοντές… άλλαξαν την εικόνα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου!

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΒΑΨΑΝ ΠΑΓΚΑΚΙΑ- ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ- ΚΑΓΚΕΛΑ

Να καλλωπίσουν το σχολείο των παιδιών τους βάλθηκαν οι γονείς – μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και τα κατάφεραν, αποδεικνύοντας πως με θέληση και καλή διάθεση, όλα μπορούν να επιτευχθούν!

Με… μπροστάρη τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, την προσωπική εργασία και οικονομική στήριξη γονιών και τη συνδρομή χορηγών, μέσα σε λίγο καιρό, εξωτερικά, το σχολείο άλλαξε όψη.
Στο εσωτερικό του κτιρίου του ιστορικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, είχαν εκτελεστεί εργασίες πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο στο προαύλιο υπήρχαν εκκρεμότητες που χαλούσαν την εικόνα του. ΄΄Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κάποιες παρεμβάσεις έτσι ώστε να βελτιώσουμε το περιβάλλον που προαυλίζονται και κάνουν γυμναστική τα παιδιά μας. Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο, ωστόσο στην πορεία στηρίχθηκε από αρκετούς. Ξεκινήσαμε πριν από περίπου ένα μήνα με τη στήριξη περίπου είκοσι γονιών. Με προσωπική εργασία, βάψαμε τα παγκάκια του προαυλίου, τις μπασκέτες αλλά και όλα τα κάγκελα, ενώ σκοπός μας είναι να βάψουμε και τη μάντρα του σχολείου΄΄, αναφέρει στο protionline.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μαίρη Καβούνη, τονίζοντας πως στα σημεία τα οποία έβαψαν οι γονείς, είχε πολλά χρόνια να γίνει κάποια παρέμβαση.

Το «παγκάκι της φιλίας»

Επίσης, οι γονείς έβαψαν κι ένα παγκάκι, δίνοντάς του το όνομα «παγκάκι της φιλίας», φέρνοντας στο σχολείο έναν θεσμό που ξεκίνησε στην Αμερική με στόχο την απομάκρυνση της μοναξιάς και την ενδυνάμωση της φιλίας!

Καταλήγοντας, η κ. Καβούνη τόνισε: ΄΄Για τη συνεισφορά στην όλη δράση, ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και τις επιχειρήσεις που στήριξαν την προσπάθεια, οι οποίες είναι: Ζαχαροπλαστεία Δημητρίου, Vergi κατάστημα ρούχων, Κομνηνός μπαταρίες, κάβα «Κελάρι του Δία», κέντρο αισθητικής Shimmary, Ανδριοσόπουλος λογιστής, Κοσσιέρης φωτογράφος και «Παραμύθι του καφέ»’’.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr