background img
banner
banner

«Λίμνη» τα αποδυτήρια, χωρίς ζεστό νερό τα ντους

ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εκτεταμένα προβλήματα έχουν προκαλέσει οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου που η υγρασία στον χώρο των αποδυτηρίων έχει γίνει πλέον¨… νερό που τρέχει από παντού και πλημμυρίζει τους χώρους. Για το θέμα παρεμβαίνει η δημοτική παράταξη «Ποιοτική Αιγιάλεια», κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου και μιλώντας για μία πρωτοφανή όσο και επικίνδυνη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς δήμου και συγκεκριμένα από το Νομικό Πρόσωπο κατέστησαν γνωστό στo protionline.gr ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και έχουν δρομολογήσει την εκτέλεση εργασιών μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, πλην όμως η βροχή των τελευταίες εικοσιτετραώρων έχει μετατρέψει τους χώρους των αποδυτηρίων σε «λίμνη».

Δεχόμενος παράπονα από συλλόγους και αθλητές που χρησιμοποιούν τους χώρους, ο δημοτικός σύμβουλος, μέλος της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Παναγιώτης Μαρινόπουλος, πραγματοποίησε χθες αυτοψία στο σημείο, τη στιγμή μάλιστα που τα αποδυτήρια χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες των παικτών του Παναιγιαλείου, οι οποίοι μόλις είχαν επιστρέψει από προπόνηση στο γήπεδο Πλαστήρα.

Δεν χρησιμοποιείται ο αγωνιστικός χώρος

Μιλώντας στo protionline.gr ο κ. Μαρινόπουλος σημείωσε: ΄΄Μου μεταφέρθηκε η κατάσταση όμως αυτό που αντίκρισα ήταν άνευ προηγουμένου. Μιλάμε για μία εικόνα πλήρους εγκατάλειψης και για τριτοκοσμικές συνθήκες στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, το οποίο υποτίθεται πως φιλοξενεί τα σωματεία της περιοχής και τον ιστορικό Παναιγιάλειο. Όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια, δεδομένου ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι διαθέσιμος, από τη στιγμή που προχώρησαν σε σπορά μόλις πριν 15 ημέρες και προκειμένου να μην καταστραφεί ο χλοοτάπητας δεν πρέπει να χρησιμοποιείται. Όμως η διαδικασία καθυστέρησε πάρα πολύ. Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει αρχίσει το πρωτάθλημα, αν δεν υπήρχαν οι γνωστές παθογένειες και η ομάδα της πόλης μας να είναι «άστεγη». Ήδη είχαν προγραμματίσει δύο φιλικούς αγώνες που ακυρώθηκαν΄΄.

Νερά σε καλώδια και στον ηλεκτρολογικό πίνακα

Αναφορικά με τα προβλήματα των τελευταίων ημερών, ο κ. Μαρινόπουλος τόνισε: ΄΄Τα νερά μπαίνουν από την κερκίδα που βρίσκεται από πάνω και τρέχουν στην οροφή και στους τοίχους κι από εκεί καταλήγουν στο έδαφος που έχει πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα όπου πατάει κανείς να βρέχεται. Όμως το θέμα γίνεται ακόμη σοβαρότερο καθώς τα νερά περνούν από σημεία που υπάρχουν καλώδια καθώς και από τον ηλεκτρολογικό πίνακα και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Επιπλέον, χθες ήταν η τέταρτη μέρα κατά την οποία τα αποδυτήρια δεν είχαν νερό διότι οι υπεύθυνοι δεν έχουν φροντίσει να προμηθευτούν πετρέλαιο…΄΄.

΄΄Αυτό που είδα ήταν ένα γήπεδο απόλυτα εγκαταλελειμμένο που εκθέτει την πόλη και τη δημοτική αρχή. Σκεφτείτε ότι ο ΠΓΣ έχει ξένους παίκτες που θα μεταφέρουν παντού την κατάσταση που επικρατεί. Μιλάμε για το μεγαλύτερο στάδιο που χρησιμοποιεί ο πιο σημαντικός σύλλογος της Αιγιάλειας εκεί όπου που εν έτει 2021 δεν έχει καν ζεστό νερό. Όποιος και να το επισκεφθεί βλέπει ένα στάδιο «υπό κατάρρευση» που αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της δημοτικής αρχής η οποία επίσης τελεί υπό κατάρρευση και ενδιαφέρεται μόνο για το φαίνεσθαι αλλά καθόλου για την ουσία. Κινείται στη λογική του «βλέποντας και κάνοντας» και στην προκειμένη περίπτωση, με την ανευθυνότητά της, υποβαθμίζει τον χώρο και θέτει σε κίνδυνο τους αθλητές΄΄, κατέληξε το μέλος της «Ποιοτικής Αιγιάλειας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr