background img
banner
banner

Μεγάλο το ενδιαφέρον γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΑΙ 25 ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ…

Τρεις είναι, όπως είχε αρχίσει να διαφαίνεται ημέρες πριν, οι διεκδικητές της προεδρίας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της παράταξης, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον απερχόμενο πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο αλλά και τις νέες υποψηφιότητες των στελεχών του κόμματος Θεοφάνη Ραμπαβίλα και Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταθακάρος κατέρχεται στις εκλογές έχοντας συμπληρώσει μία επιτυχημένη πενταετία, κρατώντας όχι μόνο ενεργό αλλά και δυνατό τον ρόλο της ΔΗΜ.Τ.Ο., καθιστώντας το Αίγιο πόλο επισκεπτών κορυφαίων στελεχών του κόμματος είτε στις εκδηλώσεις της Οργάνωσης προκειμένου να μιλήσουν στους φίλους του κόμματος, είτε σε υπηρεσίες και τον δήμο Αιγιαλείας. Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου Θεοφάνης Ραμπαβίλας διεκδικεί για πρώτη φορά την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., όπως άλλωστε και ο παλιός αγροτοσυνεταιριστής Γιώργος Παναγιωτόπουλος που απέρχεται από την πρώην νομαρχιακή και νυν Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικών Περιφερειών.

Β. Σταθακάρος – Θ. Ραμπαβίλας – Γ. Παναγιωτόπουλος

«Συνωστισμός» υποψηφιοτήτων

Αντ. Κουνάβης – Ν. Κατσουγκράκης

Το αυξημένο ενδιαφέρον γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο, επιβεβαιώνει αφενός η υποψηφιότητα τριών για το αξίωμα του προέδρου – τη στιγμή μάλιστα που για την ΔΕΕΠ υποψήφιοι είναι δύο, οι Νίκος Κατσουγκράκης και ο Αντώνης Κουνάβης – κι αφετέρου το πολυπληθές ψηφοδέλτιο για τα μέλη της εννεαμελούς Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης. Συγκεκριμένα, υποψήφια είναι 25 άτομα με… τάσεις και από τους τρεις υποψηφίους προέδρους.

Αναλυτικά, υποψήφιοι για μέλη της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Αιγιαλείας είναι οι εξής: Δημήτρης Δούκας, Δημήτρης Μαρινόπουλος, Γιάννης Μεντζελόπουλος, Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, Ντία Παναγοπούλου, Κωνσταντίνα Φιλέρη, Γιώργος Γκιώνης, Χρήστος Κοσσαράς, Χριστίνα Σακκά, Γιώργος Σταματόπουλος, Θεοδώρα Ασημακοπούλου, Παναγιώτης Καραγκούνιας, Φώτης Σωτηρόπουλος, Βασίλης Μπάκουλας, Ευγενία Δημητρίου, Γιάννης Κέντρος, Φάνης Σακελλαρόπουλος, Παναγιώτα Σταυροπούλου, Ασημίνα Κωστοπούλου – Αρφάνη, Γιάννης Φώτος, Φίλιππας Δεληγεωργόπουλος, Γρηγόρης Τσεκούρας, Τασία Γκρεκιώτη, Παρασκευή Γριλή και Θεώνη Σμυρνιώτη.

Επίσης, υπάρχουν και Αιγιαλείς υποψήφιοι για μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας οι οποίοι είναι οι Γιώργος Μεντζελόπουλος και Νίκος Κωσταρίδης.

Τα μέλη του κόμματος στην Αχαΐα θα κληθούν να ψηφίσουν τόσο σε επίπεδο νομού, όσο και για τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις σε Πάτρα, Αιγιάλεια, Δυτική Αχαΐα, Καλάβρυτα και Ερύμανθο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά τα στελέχη του κόμματος μπορούν να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εκλέγειν έχουν, με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, τα μέλη του κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021, ύψους 12 €. Όσοι δεν έχουν καταβάλει τη συνδρομή, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου είτε ηλεκτρονικά είτε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος είτε μέσω Τραπέζης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr