background img
banner
banner

Προσαγωγές και συλλήψεις

ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Οκτωβρίου στη Δυτική Ελλάδα, από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά τη διάρκειά τους ελέχθησαν 1.461 άτομα και προσήχθησαν 19 άτομα. Ελέχθησαν 852 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 208 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Συνελήφθησαν 21 άτομα για τα εξής αδικήματα: 1 άτομο για κλοπές, 1 άτομο για παράβαση του νόμου περί όπλων, 3 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 8 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 2 άτομα για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού, 4 άτομα για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς και 2 άτομα για λοιπά αδικήματα.

Όπως τονίζεται από την ΕΛ.ΑΣ., οι στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν σε όλη την Περιφέρεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr