background img
banner
banner

Μία… κινηματογραφική πανδαισία στον «Απόλλωνα»

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου επανέρχεται δυναμικά με τις χειμερινές της προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων». Από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έρχεται να μας χαρίσει βραδιές… πανδαισίας κινηματογράφου, με αγαπημένες ταινίες.

Ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω της πανδημίας, βραβευμένες επιτυχίες του παγκόσμιου και εγχώριου κινηματογράφου θα μας κάνουν παρέα κι αυτόν τον δύσκολο, όπως διαφαίνεται, χειμώνα. ΄΄Φέτος, έχουμε προετοιμάσει ένα πιο μικρό πρόγραμμα από το συνηθισμένο, που χωρίζεται σε δύο μέρη. Οι πρώτες πέντε ταινίες μέχρι το τέλος του 2021 και οι υπόλοιπες μέσα στο 2022 και με την ευχή να μην υπάρχει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη σχετικά με τον κορωνοϊό΄΄, αναφέρεται από το Δ.Σ. της Λέσχης, που τονίζει και τα εξής:΄΄Έτσι, προσαρμόσαμε τη συνδρομή μέλους σε μειωμένη τιμή από την συνηθισμένη, στα 20 ευρώ για όλη τη σεζόν με δωρεάν είσοδο για τα μέλη μας σε όλες τις προβολές καθώς και στα 5 ευρώ το εισιτήριο για τα μη μέλη. Για ένα πρόγραμμα τουλάχιστον 10-15 προβολών που έχουμε προγραμματίσει μέχρι την άνοιξη, το κόστος ανέρχεται σε λιγότερο από 2 ευρώ/ταινία΄΄.
Υπενθυμίζει δε πως ΄΄σε όλες τις προβολές τηρούμε αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να απολαύσουμε ξένοιαστα και με απόλυτη ασφάλεια την εμπειρία μιας κινηματογραφικής προβολής που τόσο πολύ μας έλειψε΄΄.

Τι ισχύει

Ο χώρος του κινηματογράφου θα είναι μεικτός με πληρότητα 50% και χωρητικότητα 353 ατόμων. Θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν). Σε διαφορετική περίπτωση υποχρεούστε να προσκομίσετε αρνητικό rapid-test (το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών) ή αντίστοιχα αρνητικό PCR-test (το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 72 ωρών). Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ταινίες

Βάσει του προγράμματος, οι ταινίες που θα προβληθούν ως το τέλος του χρόνου, είναι: 29/11/2021 Άσπρο πάτο, 06/11/2021 Απόστρατος, 13/12/2021 Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν, 20/12/2021 Ηρωικά χαμένοι, 27/12/2021 Μία υπέροχη ζωή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr