background img
banner
banner

Γονάτισαν τα προβλήματα τον Παναιγιάλειο

0-3 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ο Παναιγιάλειος δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στο επιθετικό ξεκίνημα της ΑΕ Διαβολιτσίου και να περιορίσει την ταχύτητα του Μουλιάτου, που ήταν η αφετηρία στα δυο γκολ που σημείωσε ο Ηλιόπουλος.

Στο 6΄ ο Μουλιάτος κέρδισε στην ταχύτητα τους μελανόλευκους, ήταν τυχερός και στις κόντρες για να πασάρει στον Ηλιόπουλο που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 13΄ σε σέντρα στην περιοχή του Παναιγιάλειου, ο Μουλιάτος κινήθηκε γρήγορα και βρέθηκε σε καλύτερη θέση για να απειλήσει, τον έσπρωξε ο Ραπτόπουλος, πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον μελανόλευκο αμυντικό.

Ο Ηλιόπουλος δεν αστόχησε από τα 11 βήματα για το 0-2, χαρίζοντας έτσι μια διαφορά δυο τερμάτων και ψυχολογία νικητή στους συμπαίκτες του.

Γρήγορα η πρώτη αλλαγή στον Παναιγιάλειο 

Ο Φάνης Γκέκας ζητούσε λύσεις, που δεν πρόσφερε πολλές ο πάγκος του, τουλάχιστον έβαλε στην αριστερή πλευρά τον Πλατυκώστα που είναι γρήγορος για να περιορίσει τον Μουλιάτο όπως και έγινε, ενώ πέρασε στο παιχνίδι τον Βλαχόπουλο στη θέση του Ραπτόπουλου που είχε «κιτρινιστεί».

Έμεινε το 0-2 για το α΄ ημίχρονο 

Το Διαβολίτσι δεν σημείωσε άλλο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, είχε όμως καλύτερη διαχείριση στις γραμμές του, πίεζε ψηλά τον Παναιγιάλειο που δεν μπόρεσε να καταγράψει καμιά ευκαιρία της προκοπής.

Οι μελανόλευκοι δεν ήσαν σε θέση να αλλάξουν πολλές πάσες μεταξύ τους και μόνο από κάποιο στημένο θα μπορούσαν να απειλήσουν.

Βελτίωση στην επανάληψη 

Δυνατά και επιθετικά μπήκε στο γήπεδο και για το β΄ ημίχρονο το Διαβολίτσι, με τον Παναιγιάλειο να ισορροπεί σιγά – σιγά το παιχνίδι και να δημιουργεί τις δικές του καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Είχε ένα φάουλ με καλές προϋποθέσεις του Λιάτου στο 68΄ και την καλύτερη ευκαιρία στο 70΄, όταν ο Σκούτας από το σημείο του πέναλτι σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαρσέλλο.

Με την κούραση των γηπεδούχων να κάνει την εμφάνισή της στα τελευταία λεπτά, το Διαβολίτσι ανέλαβε και πάλι τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας σε ένα ακόμα γκολ στο 87΄ με τον Γουέρε, ύστερα από την πάσα του Γκελγκέρια.

Το Διαβολίτσι υποχρέωσε τον Παναιγιάλειο στην πρώτη εντός έδρας ήττα, ξεφεύγοντας παράλληλα από την επικίνδυνη ζώνη.

Παναιγιάλειος (Φ. Γκέκας): Ιωαννίδης, Πλατυκώστας, Ραπτόπουλος (22’ Βλαχόπουλος), Σ. Αφούσσι, Σπίντζος, Μπούζντρα (46’ Ψωμαράς), Α. Αφούσσι, Λιάτος, Βαλλιάνος (46’ Κρεμίτσας), Καρακούτης, Σκούτας (75’ Δαλιάνης).

Διαβολίτσι (Μάρκος Στεφανίδης): Μαρσέλλο, Βελλής, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Δημητρίου (46’ Πάγια), Χουσάμ (85’ Κρεμμύδας), Θώδης, Στραβάκος (76’ Βλάχος), Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (65’ Γουέρε), Μουλιάτος (85’ Γκελγκέρια).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr