background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θύελλα – Κεραυνός το μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:30 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ – ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου θα έρθει την Κυριακή να αντιμετωπίσει την Θύελλα ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ισόβαθμος στην κορυφή της βαθμολογίας με την Αιγείρα / Ακράτα.
Ενισχυμένος τις τελευταίες μέρες ο Κεραυνός, αφού στο ρόστερ του προστέθηκαν οι: Βασίλης Κωνσταντόπουλος (Βόλος), Μάριος Παναγιωτόπουλος (Αιγείρα / Ακράτα), Δημήτρης Τσεγγενες (Αχαϊκή) και Δημήτρης Μαλτέζος (Δίας). Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχτεί στο Αίγιο η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου, στην προσπάθεια που κάνει να διεκδικήσει την πρωτιά και την καλή βαθμολογία στα παιχνίδια μπαράζ που θα ακολουθήσουν.

Η Θύελλα παραμένει αήττητη στα 4 παιχνίδια του β΄ γύρου (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια σε αυτό το θετικό σερί, άσχετα αν απέναντί της θα βρεθεί ο Κεραυνός. Άλλωστε η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου παρουσιάζεται καλύτερη στα δύσκολα.

g Την Κυριακή παίζει και η Αιγείρα / Ακράτα στο Ρίο με τον Αετό. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη την προηγούμενη αγωνιστική (3-1 το Α. Καστρίτσι) και αναθέρμαναν το ενδιαφέρον τους για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Βέβαια το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι είναι η Αιγείρα / Ακράτα, που απομένει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο του Ρίου.

Σάββατο 16:30 παίζουν Καλάβρυτα – Ψαθόπυργος

Το Σαββάτο διεξάγονται τα άλλα παιχνίδια και τα Καλάβρυτα με καθυστερημένη πάντα έναρξη (16:30), θα υποδεχτούν την Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν όλες τις νίκες τους (3) εκτός έδρας, στατιστικό που θα υποχρεώσει την ομάδα του Κωστή Βλάχου να δει σοβαρά και με προσοχή το παιχνίδι.

Σπουδαίο παιχνίδι στο Προάστειο ανάμεσα σε δυο αντιπάλους της πρώτης 4άδας. Η Νίκη Προαστείου που πέρασε στην 3η θέση, υποδέχεται τον Αετό Πατρών που μετά την ήττα του από τον Κεραυνό, …έπεσε στην 4η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας του Αετού Π. θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Αετού, αφού έχει συμφωνήσει να συνεχίσει με τον Ατρόμητο Πατρών. Θα τον αντικαταστήσει στη συνέχεια ο νεαρός Μάριος Μικές, από τον Διαγόρα.

Πάλι στο γήπεδο της Αγυιάς ο Δαβουρλής, που γνωρίζοντας την ήττα από την Θύελλα την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να αναπληρώσει αμέσως το χαμένο έδαφος και αυτό θα επιδιώξει απέναντι στο Α. Καστρίτσι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr