background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου ΑΕ Αιγίου – Πανιώνιος / Αχιλλέας

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ, ΖΑΒΛΑΝΙ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Μισή ώρα αργότερα (15:30) έχει ορίσει η ΕΠΣ Αχαΐας τα ερασιτεχνικά παιχνίδια, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν ορισμοί αγώνων νωρίτερα και αργότερα από τις 15:30. Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκινά αύριο η 12η αγωνιστική στη μοναδική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Πλαστήρα. Η ΑΕ Αιγίου αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο / Αχιλλέα και η ομάδα του Χρήστου Μαστροκυριάκου θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη, ώστε να ξεπεράσει στην βαθμολογία τον αντίπαλό της και να παραμείνει δυνατά στο κυνήγι των δυο προνομιούχων θέσεων.

Αστέρας Τέμενης – Απόλλων Αιγίου η αναμέτρηση στην Αιγιάλεια

Ένα παιχνίδι με αντίπαλες ομάδες από την περιοχή μας διεξάγεται την 12η αγωνιστική. Στην Τέμενη ο Αστέρας ευρισκόμενος ακριβώς πάνω από το γκρουπ του υποβιβασμού, θα δοκιμάσει την τύχη της απέναντι στον Απόλλωνα, που ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό μακριά από την Ροδιά.

Στο γήπεδο Αγυιάς Ζαβλάνι – Αχιλλέας Καμαρών

Δύσκολη έξοδος για τον πρωτοπορο Αχιλλέα Καμαρών, που θα παίξει εκτός έδρας με το Ζαβλάνι. Δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, υποχρεώνουν τον Αχιλλέα να σε μια πολύ καλή απόδοση για να κατακτήσει το ποθούμενο αποτέλεσμα της νίκης.

Στο Προάστειο η Αργυρά με τον αήττητο Απόλλωνα Εγλυκάδας

Ανάμεσα σε όλα τα κίνητρα για τη νίκη, στην Αργυρά προσφέρεται ακόμα ένα, αφού ο φιλοξενούμενος στο Προάστειο Απόλλων Εγλυκάδας παραμένει αήττητος.

Ντέρμπι παραμονής Φοίνικας / Ζήρια – ΠΑΟΚ Π. και Πετεινοί – Αβυθος

Μεγάλη και σκληρή μάχη αναμένεται με τον Φοίνικα / Ζήρια και τον ΠΑΟΚ Π. Ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες στο σύνορο της κόκκινης γραμμής και το παιχνίδι αυτό σημαίνει πολλά στην διεκδίκηση της παραμονής τους στην κατηγορία. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη συνάντηση των Πετεινών με την Άβυθο, που δεν της απομένουν πολλά περιθώρια απώλειας βαθμών.

Το βράδυ της Κυριακής πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής. Η ουραγός Αυτόνομη υποδέχεται το Δρέπανο που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr