background img
banner
banner

Δήλωση συμπόρευσης Γ. Γκιώνη με τον Δημ. Καλογερόπουλο

ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Την επίσημη στήριξή του στον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο εκφράζει μέσω γραπτής δήλωσής του ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γκιώνης είχε εκλεγεί με την παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του Χρήστου Γούτου, ωστόσο ταυτίστηκε με την πολιτική του κ. Καλογερόπουλου σε πολλά θέματα.

Στην γραπτή δήλωσή του, επισημαίνει: «Με την παρούσα δήλωσή μου, επιθυμώ να γνωστοποιήσω στους συμπολίτες μου Αιγιώτες την πολιτική στήριξή μου στον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο. Αν και εκλέχθηκα με άλλη παράταξη, ο κ. Καλογερόπουλος εξ αρχής υπήρξε για μένα υποστηρικτικός και απόλυτα συνεργάσιμος για όλα τα ζητήματα της περιοχής αρμοδιότητάς μου. Η σημερινή μου απόφαση αποτελεί επιστέγασμα της πολύ καλής συνεννόησης και αλληλοεκτίμησης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας, γιατί αυτούς έχουμε ορκιστεί όλοι μας να υπηρετούμε, μακριά από διακρίσεις και σκοπιμότητες».

Και προσθέτει: «Είναι χρέος όλων των αιρετών να σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα και να θυμόμαστε πως μόνο μέσα από ισότιμες και γόνιμες συνεργασίες, προχωρά η κοινωνία μας μπροστά. Ειδικά σε ζητήματα όπως η Πλατεία Αγίας Λαύρας, οφείλουμε να στηρίζουμε τη συμφερότερη για τους δημότες λύση, όπως αυτή που επέλεξε η δημοτική αρχή και όχι να μας διακατέχουν μικροπολιτικές σκέψεις και τακτικές, που δεν εξυπηρετούν κανέναν. Γι’ αυτό τον λόγο συμπορεύομαι με τον δήμαρχο, γιατί θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους συμπολίτες και τον τόπο μας».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr