background img
banner
banner

Νεκρός ο Αιγιώτης Χρήστος Καριοφύλλης σε τροχαίο στα Αραχωβίτικα

ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ Ι.Χ. ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ ΣΙΔΕΡΙΚΩΝ…

Την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, του 46χρονου Χρήστου Καριοφύλλη, θρηνεί σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου, η Αιγιάλεια. Ο άτυχος Αιγιώτης, κάτοικος Συνοικισμού, γιος του ιερέα Κωνσταντίνου Καριοφύλλη με καταγωγή από τη Μαμουσιά, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο ύψος των Αραχωβιτίκων.

Μάλιστα, από τη σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό όχημα, το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 46χρονος, μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να επιχειρούν να τον απεγκλωβίσουν, ωστόσο ήταν πολύ αργά αφού ανασύρθηκε νεκρός μέσα από την άμορφη μάζα σιδερικών, όπως είχε μεταμορφωθεί το όχημά του…

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας καθώς κινείτο με το Ι.Χ., πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου κινείτο με αντίθετη κατεύθυνση φορτηγό, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν μετωπικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της σύγκρουσης προκλήθηκε φωτιά στο φορτηγό, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Το δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή στην κυκλοφορία για αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο, εκτός της Τροχαίας, βρέθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr