background img
banner
banner

Ξεκίνησε η γ΄ φάση κυπέλλου ΕΠΣΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΑΧΙΛΛΕΑΣ –ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ 3-4 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Ύστερα από συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο γήπεδο της Αγυιάς, ο Ψαθόπυργος (Α΄ κατηγορία) κατάφερε να πάρει την πρόκριση από τον γηπεδούχο Πανιώνιο / Αχιλλέα (Β΄ κατηγορία), στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Χαρακτηριστικό του ντέρμπι είναι ότι ο φιλοξενούμενος Ψαθόπυργος προηγείτο και ο Πανιώνιος Αχιλλέας ισοφάριζε.
Στην κανονικά διάρκεια του αγώνα διαμορφώθηκε το 2-2 με γκολ των Πλούμη και Θεοδωρακόπουλου από τους γηπεδούχους και Παπαδόπουλου, Αθανασόπουλου (πεν.) από τους φιλοξενούμενους.

Στην παράταση ο Ψαθόπυργος προηγήθηκε 3-2 με τον Αθανασόπουλο στο 105΄, ισοφάρισε 3-3 στο 110΄ ο Καραγιάννης για τον Πανιώνιο και στο τελευταίο λεπτό της παράτασης (120΄), ο Αθανασόπουλος με πέναλτι έδωσε τη νίκη 4-3 και την πρόκριση στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Φ. Φοής): Γιαννικόπουλος, Δημητρίου, Αλεξανδρής (109’ Καραγιάννης), Κάππας, Χρηστάτος, Παπαχρονόπουλος, Πλούμης, Γκλαβάς (15’ λ.τ. Ορφανίδης), Αποστολόπουλος (67’ Μεθενίτης), Νικολόπουλος, Θεοδωρακόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Παπαγεωργίου, Καλαμπόκας (95’ Πιχλίνσκι, Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος, Τελέγκος, Χουσελάς, Διαμαντόπουλος (67’ Πετρόπουλος), Παπαδόπουλος (67’ Μπούρδος), Χίνκου (46’ Νικολάτος), Μπαρλάς (26’ λ.τ. Τζανέτης), Καλούδης.

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων κυπέλλου της γ΄ φάσης

Το παιχνίδι της Τετάρτης που έγινε στην Αγυιά, ανάμεσα σε Πανιώνιο / Αχιλλέα και Ψαθόπυργο, ήταν το πρώτο της γ΄ φάσης του κυπέλλου Αχαΐας.
Ακολουθούν ακόμα 9 παιχνίδια που ακολουθούν στις δυο επόμενες Τετάρτες, από τα οποία οι 10 ομάδες που θα προκριθούν θα σχηματίσουν με τις 6 που είχαν περάσει χωρίς αγώνα, την προημιτελική φάση.

Το πρόγραμμα των αγώνων της γ΄ φάσης 

Τετάρτη 02/02
Αιγείρα / Ακράτα – Αχαϊκή
Αβυθος – Κεραυνός Αγίου Βασιλείου
Πανμοβριακός – Θύελλα Π.
Πείρος Ισώματος – Ατρόμητος Πατρών
Τετάρτη 09/02
Εθνικός / Πολύτεκνος – Παναιγιάλειος
Περιβόλα – Αρης Πατρών
Νίκη Προαστείου – Δόξα Παραλίας
Ζαβλάνι / Αίας – Διαγόρας Βραχν
Αχαϊκός – Πάτραι ΑΠΣ 0-3 α.α.
Προκρίνονται χωρίς αγώνα
Φλόγα Ροδιάς
Αετός Πατρών
Δαβουρλής Κ. ‘92
Πήγασος Μπεγουλακίου
Απόλλων Εγλυκάδας
Μετόχι


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr