background img
banner
banner

Πρόσληψη 56 καθαριστριών για τα σχολεία

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σε προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με την ειδικότητα ΥΕ Καθαριστριών για το έτος 2022, για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων του δήμου Αιγιαλείας, προχώρησε προχθές στη συνεδρίασή της, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου. Ως καταληκτική ημερομηνία που πρέπει να υποβληθούν από τους φορείς τα αιτήματα τους, έχει οριστεί η σημερινή 21η Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως κατόπιν κατανομής των ανθρωποωρών που εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών στον δήμο Αιγιαλείας, το διδακτικό έτος 2021-2022 απασχολούνταν τελικά 54 άτομα, εκ των οποίων 52 μερικής απασχόλησης (4ώρες) για τις ανάγκες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 2 πλήρους απασχόλησης (6,5ώρες) για τις ανάγκες των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.).

Για το σχολικό έτος 2022-23 ωστόσο αποφασίστηκε η πρόσληψη 56 ατόμων με την ειδικότητα ΥΕ Καθαριστών/Καθαριστριών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), πλήρους απασχόλησης (6,5 ωρών ημερησίως), με τη σχετική εισήγηση του δημάρχου να γίνεται ομόφωνα δεκτή.

Τονίστηκε βεβαίως ότι λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν υπάρχει εγκεκριμένος προϋπολογισμός για τη κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας που θα προκύψει από την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού, θα πρέπει να γίνει δεσμευτική εισήγηση από την οικονομική επιτροπή για πρόβλεψη της πίστωσης στον υπό κατάρτιση προϋπολογισμό οικον. έτους 2022.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr