background img
banner
banner

Τριάντα πολίτες εμβολιάστηκαν στα Σελιανίτικα

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Η επιτόπια εμβολιαστική παρέμβαση σε χωριά της Αχαΐας και της Ηλείας συνεχίζεται, κατόπιν πρωτοβουλίας της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού. Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, ήταν η σειρά των Σελιανιτίκων, εκεί όπου δόθηκε η δυνατότητα σε 30 κατοίκους να εμβολιαστούν, κάνοντας επί το πλείστον την τρίτη δόση του εμβολίου ενάντια στον covid-19.

H Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού βρέθηκε στo Αγροτικό Ιατρείο της τοπικής κοινότητας, από τις 9:30 ως τις 14:00 προκειμένου να εμβολιαστούν όσοι κάτοικοι της περιοχής είχαν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον προς τον πρόεδρο της κοινότητας Γιώργο Ρόζο, όπως λίγες ημέρες πριν είχε ανακοινωθεί. Οι συμμετέχοντες προσήλθαν πλήρως ενημερωμένοι, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Με καλή οργάνωση η διαδικασία

Όπως μετέφερε στο protionline.gr ο κ. Ρόζος, η διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού υπήρξε καλή οργάνωση. Το “πρώτο” εμβόλιο πραγματοποιήθηκε στις 9:30 το πρωί και το τελευταίο λίγο πριν τις 2:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τριάντα συνολικά δημότες συμμετείχαν στην όλη διαδικασία, με ενδιάμεση ηλικία τα 55 έτη, ενώ εκτός από την περιοχή των Σελιανιτίκων, δημότες βρέθηκαν από όμορες περιοχές όπως για παράδειγμα Πανόραμα, Καμάρες, Νεραντζιές και Λόγγο. Να σημειωθεί δε, ότι η επιλογή του σημείου για τον προγραμματισμένο εμβολιασμό, έγινε με πρωτοβουλία των αντιδημάρχων Παναγιώτη Ανδριόπουλου και Διαμάντως Βασιλακοπούλου, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του προέδρου της κοινότητας. Ο πρόεδρος της κοινότητας Σελιανιτίκων Γ. Ρόζος ο οποίος συντόνιζε το όλο εγχείρημα, παραχώρησε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Περιφερειακό Ιατρείο, το οποίο συστεγάζεται με το Κοινοτικό Κατάστημα και το αποτέλεσμα έχει μόνο θετικό πρόσημο. Έτσι, πολλοί άνθρωποι έκαναν ακόμα ένα “βήμα” προς την επιχείρηση “Ελευθερία” και την αντιμετώπιση της πανδημίας που… επιμένει εδώ και 2 χρόνια. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι στις επιτόπιες εμβολιαστικές παρεμβάσεις δεν εκτελούνται εμβολιασμοί πολιτών οι οποίοι έχουν προγραμματισμένο ραντεβού σε εμβολιαστικά κέντρα, μέσω ΕΟΔΥ και οι οποίοι πρέπει να αναμένουν τις προκαθορισμένες ημερομηνίες.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr