background img
banner
banner

Διαρροή νερού στο κέντρο του Αιγίου

ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΔΕΥΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μια αφανής διαρροή που έμπαζε νερά, στο υπόγειο του καταστήματος αθλητικών ειδών Admiral, στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Μητροπόλεως ήταν η αιτία για διακοπή νερού, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, σε αρκετά σημεία της πόλης του Αιγίου, από το σημείο και κάτω από αυτό και μέχρι τα Σταφιδάλωνα και τον Συνοικισμό.

Η ΔΕΥΑ γνώριζε για τη διαρροή από την Παρασκευή, ωστόσο προχώρησε στην ανασκαφή την Κυριακή, προκειμένου να υπάρχει η μικρότερη όχληση στην κυκλοφορία.

Ψάχνοντας για τη διαρροή, το συνεργείο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης, ανακάλυψε σοβαρή βλάβη στο απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης, η οποία πήρε ώρες να επιδιορθωθεί.

Η αποκατάσταση της βλάβης στον αγωγό Φ300, αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο για το κέντρο του Αιγίου, με την αλλαγή του δικτύου που κατασκευάστηκε την δεκαετία του 1960, να κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Γι’ αυτό το λόγο, εξετάζεται από τη ΔΕΥΑ η υποβολή μελέτης 5 εκ. ευρώ σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΠΠΕΡΑΑ αρχικά για αντικατάσταση των κεντρικών αγωγών του Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr