background img
banner
banner

Α2 ΕΣΚΑ-Η: ΑΕ Αγυιάς – Αστέρας Τέμενης 59-55 και όλα ανοιχτά για τον τίτλο | ΦΩΤΟ

ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΣΤΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ΑΕ Αγυιάς νίκησε στην Πάτρα στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής τον Αστέρα Τέμενης με 59-55, κάλυψε και τη διαφορά της ήττας της στο ματς του πρώτου γύρου στο Αίγιο (50-48) και το πρωτάθλημα απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον όσο αφορά, όχι την άνοδο (έχει επιτευχθεί και για τους δυο), αλλά για το ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής της Α2 ΕΣΚΑ-Η. Οι γηπεδούχοι μείωσαν πλέον τη διαφορά από τον Αστέρα στη μία νίκη και όλα είναι ανοιχτά για τη συνέχεια. Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη με την Αγυιά να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε μέχρι και 17 πόντους, αλλά η ομάδα της Τέμενης με “όπλο” την άμυνα και τα γνωστά 2λεπτα – 3λεπτα ξεσπάσματα που χαρακτηρίζουν την απόδοσή της φέτος, κάλυψε τη διαφορά και το ματς πήγε πόντο πόντο μέχρι το τέλος για να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν και κάποια παράπονα για τη διαιτησία κάτι που τόνισαν και μετά το ματς ο Άρης Ξενούλης και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χρηστίδης που ήταν στην κερκίδα μαζί με τον μεγάλο χορηγό Θόδωρο Καρούτζο της affidea. Άψογη και πολύ εξυπηρετική σε όλους τους τομείς ήταν η φιλοξενία των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί, ότι ο Διαμαντής Σταθακόπουλος έπαιξε σε όλο το β’ ημίχρονο με εξάρθρωση στο δάχτυλό του και αποχώρησε 2 λεπτά πριν από τη λήξη.

“Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕ Αγυιάς και στον κόουτς Άγγελο Χατζαρά για τη νίκη τους. Τα παιδιά έκαναν ένα καταπληκτικό α’ ημίχρονο σε αντίθεση με εμάς που ήμασταν νευρικοί και άστοχοι. Στο β’ ημίχρονο αντεπιτεθήκαμε, γυρίσαμε το παιχνίδι με την άμυνα που επιλέξαμε, αλλά νομίζω ότι ο τραυματισμός του Διαμαντή Σταθακόπουλου  και κάποια σφυρίγματα των διαιτητών – που νομίζω δεν βρεθήκαν σε καλή ημέρα – έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕ Αγυιάς. Παραμένουμε πρώτοι, έχουμε παλέψει και δουλέψει για να είμαστε στην κορυφή, δεν μας έχει χαριστεί τίποτε και δεν μας έχει βοηθήσει κανένας. Απομένουν για εμάς άλλοι 6 τελικοί και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν και την ψυχή τους για να καταφέρουμε να βγούμε πρωταθλητές” δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Άρης Ξενούλης, ενώ ο Άγγελος Χατζαράς τόνισε:

“Ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς για να δούμε το επίπεδο των δυνατοτήτων μας. Επιβεβαιώσαμε ότι δικαίως βρισκόμαστε στα υψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Επικεντρωνόμαστε τώρα στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας, ώστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε”.

Διαιτητές: Σοφιανόπουλος-Λάμπος.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 36-28, 49-45, 59-55.

ΑΕ ΑΓΥΙΑΣ (Χατζαράς): Βαλαής 15 (2), Ρούπας, Κεκερής 11, Λαγογιάννης, Γοργότσης 6, Πουλάκης, Ευστρατιάδης, Δαραμούσκας 4, Στόλλας 8, Γεωργίου 8 (2), Γαλύφας, Κωνσταντούλας 7 (1).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Σωτηρόπουλος, Γκούτης 11 (1), Ράπτης 7, Καρακάσης 12 (2), Σταθακόπουλος 13, Βούλγαρης, Βλάχος 6, Τεμπέλης, Δούβος 4, Γκουρβέλος.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Πήγασος Μπεγουλακίου-ΑΕ Ροϊτίκων 48-49

ΕΑ Παραλίας-Διαγόρας Βραχνεϊκων 75-57

Ηρακλής Πύργου-Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου 53-72

Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ-Α.Ο. Δύμης 70-93

Κρόνος-Πυρσός 43-57

Πανωλενειακός-Σκαγιοπούλειο 59-43

ΑΕ Αγυιάς-Αστέρας Τέμενης 59-55

ΡΕΠΟ ΑΟ Ακράτα

Η βαθμολογία (σε 23 αγώνες)

Αστέρας     22      42

ΑΕ Αγυιάς    21     39

—————————————————

Φαέθων    21     36

Α.Ο. Δύμης      22    36

Ακράτα     21        33

———————————————————

Πυρσός    21     33

ΑΕ Ροϊτίκων    22

ΕΑ Παραλίας    21

Πανωλενειακός    21

Ηρακλής    22     29

Διαγόρας    22     29

Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ    21     29

———————————————————————-

Σκαγιοπούλειο    20     26

——————————————————————-

Κρόνος    22     27

Πήγασος    21     25

Η επόμενη αγωνιστική (20/4)

Πυρσός – ΕΑ Παραλίας

Φαέθων – Κρόνος

Σκαγιοπούλειο – Ηρακλής

Ακράτα – Πανωλενειακός

Διαγόρας – Πήγασος

ΑΕ Ροϊτίκων – Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ

ΑΟ Δύμης – ΑΕ Αγυιάς

ΡΕΠΟ Αστέρας Τέμενης

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr