background img
banner
banner

Αλλάζει ο Παναιγιάλειος με ή χωρίς επενδυτή

23 Ή 25 ΜΑΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ  

Σε μια πρώτη συνάντηση που είχαν τα μέλη του Παναιγιάλειου προχθές Τετάρτη, τέθηκαν επί τάπητος τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Αιγιώτικο Σύλλογο, με πρώτο την ενίσχυση της ομάδας εν’ όψει της νέας σεζόν.

Η επίσημη απόφαση για την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ήταν θετική όπως τονίζεται από την προσωρινή μελανόλευκη διοίκηση, απλά ζητήθηκαν κάποια πρόσθετα στοιχεία για την εγγραφή στο Μητρώο Συλλόγων.

Τι θα περιλαμβάνει το νέο καταστατικό

Οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου είχαν ζητήσει στο παρελθόν να υπάρχουν και άλλες αθλητικές δράσεις στο σωματείο Παναιγιάλειος. Το προσωρινό ΔΣ αποφάσισε να κινηθεί σε τροποποίηση του καταστατικού, το οποίο σε εναρμόνηση με τον αθλητικό νόμο, να παριλαμβάνει και άλλα αθλήματα, όπως μπάσκετ, βόλλευ, γυναικείο ποδόσφαιρο και άλλα. Γίνονται ήδη οι απαραίτητες κινήσεις να ενεργοποιηθούν και άλλα αθλήματα στον Παναιγιάλειο, τα οποία θα τύχουν υποστήριξης αρκετών φιλάθλων της περιοχής μας και παράλληλα θα ανεβάζουν το ποσό που θα επιχορηγείται η ομάδα από την Γεν. Γραμ. Αθλητισμού.

Μέχρι τις 15 Μαΐου η αναμονή στο θέμα επενδυτή

Η νέα καταλυτική ημερομηνία επικοινωνίας με τον Ινδό επενδυτή όπως ακούγεται ή κάποιον εκπρόσωπό του, δόθηκε από το ΔΣ μέχρι τις 15 Μαΐου. Φυσικά στην περίπτωση που προχωρήσει το θέμα με τον ενδιαφερόμενο, το πιθανότερο είναι να συνεχιστεί και η συνεργασία με τον προπονητή Φάνη Γκέκα, που φέρεται να γνωρίζει περισσότερα σχετικά με το επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Παναιγιάλειο. Αφού θα έχουν τεθεί οι βάσεις και θα έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια επιλογών σχετικά με τα θέματα που ‘’καίνε’’, θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου. Αυτή προγραμματίζεται την Δευτέρα 23 ή την Τετάρτη 25 Μαΐου.

Αίτημα επιχορήγησης στο Δήμο Αιγιαλείας

Η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου κατέθεσε αίτηση προς τη πρόεδρο του ΔΣ της Αιγιαλείας κ. Μαρία Γιδά, για επιχορήγηση από το Δήμο προς τον Παναιγιάλειο, με ποσό ύψους 5000 ευρώ. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί το επόμενο Συμβούλιο και με τα χρήματα αυτά θα πληρωθούν οι Αιγιώτες ποδοσφαιριστές, στους οποίους υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες και κάποια θα χρησιμοποιηθούν για τα τρέχοντα έξοδα.

Ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική

Ο ΑΠΣ Πάτραι που στέφθηκε πρωταθλητής Αχαΐας στην Α΄ κατηγορία, ξεκινά από μεθαύριο Κυριακή την προσπάθεια για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Πρώτος αντίπαλος στο γήπεδο Προσφυγικών ο πρωταθλητής Αρκαδίας Πανθυρεατικός, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16:00 με διαιτητή τον Δημήτρη Μπεκιάρη από τον σύνδεσμο Κορίνθου. Στις 14:30 θα παίξουν Παλληξουριακός – Πανγυθεατικός, ο Πανηλειακός παίρνει τη νίκη στα χαρτιά από το Τσιλιβή που δεν κατεβαίνει, ενώ ρεπό έχει ο Πανθουριακός.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr