background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με υψηλούς στόχους σε νέα εποχή ο Αστέρας | ΦΩΤΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Σε ποδοσφαιρικό τμήμα και Υποδομές μπαίνει το νέο πλάνο στον Αστέρα Τέμενης. Η μεταγραφή του νεαρού επιθετικού Δημήτρη Μητρόπουλου στην Γ΄ Εθνική (Πάτραι), ήταν η αρχή για μια αισιόδοξη συνέχεια στα τμήματα της ακαδημίας, που έχοντας στη διάθεσή τους δυο γήπεδα προετοιμάζονται με τη σειρά τους για το δικό τους μεγάλο βήμα.

Ανανεώσεις και μεταγραφές

Σε πρώτη φάση η διοίκηση του Αστέρα πλησιάζει στην ολοκλήρωση των ανανεώσεων από το περυσινό ρόστερ, υπολογίζοντας παράλληλα και κάποιες μεταγραφές με τον κύκλο των επαφών να βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Διοίκηση είναι ήδη σε επαφή με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα, σε άμυνα, κέντρο και επίθεση, καθώς και με ταλαντούχους νεαρούς.
Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την συνεργασία τους με το σωματείο της Τέμενης, αλφαβητικά είναι: Αγγελόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κουμπέτσος, Μπαλαφούτης,Οικονομόπουλος, Όλσι, Ρότσκας, Χαρδαλούπας. Συνεχίζουν οι νεαροί Βαγγελάτος και Γκιόκα, και από τα τμήματα υποδομής οι Κουτρουμπίνας και Νικολακόπουλος οι οποίοι είχαν χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

«Μπαίνει σε νέα εποχή ο Αστέρας»

Για την προετοιμασία, τα έργα στο γήπεδο και τις χορηγίες, το ΔΣ του Αστέρα ανακοίνωσε τα εξής: «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει φέτος μετά τις 20 Αυγούστου, και ήδη ο πρώτος στόχος της Διοίκησης για παραμονή του περσινού ρόστερ ολοκληρώθηκε. Ανάλογες κινήσεις γίνονται και στα τμήματα Ακαδημίας της ομάδας, όπου και εκεί θα έχουμε ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό και την εκκίνηση πολύ σύντομα.

Επίσης, γίνονται συζητήσεις με χορηγούς για αθλητικό υλικό και διαφημιστικές ταμπέλες, καθώς το γήπεδο της Τέμενης αναβαθμίζεται, αφού σε λίγες μέρες θα τοποθετηθούν οι νέες κερκίδες και αναμένονται και άλλες βελτιώσεις σε συνεννόηση με το Νομικό Πρόσωπο!

Ο Αστέρας μπαίνει σε Νέα Εποχή και η αισιοδοξία της Διοίκησης για υψηλούς στόχους, ισχυρές συνεργασίες και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων είναι προφανής!’’


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr