background img
banner
banner

Η αίσθηση της άνοιξης όλο τον χρόνο!

ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 20 Ιουλίου οι σημαντικές παρεμβάσεις στο πάρκο των Υψηλών Αλωνίων από το Αυτοτελές Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Αιγιαλείας, με την αρμόδια αντιδημαρχία να έχει βάλει στόχο την αναβάθμισή του. Νέα φυτά έλαβαν θέση σε όλα τα σημεία του κήπου, τα οποία όταν ανθίσουν θα αλλάξουν την εικόνα του, δίνοντας την αίσθηση της άνοιξης όλο τον χρόνο!

Ήδη, από την περασμένη εβδομάδα, ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος είχε επισημάνει: ΄΄Άμεσα προχωρούμε σε παρεμβάσεις αναβάθμισης και μέσα στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων, γύρω από τη λίμνη. Γιατί αγαπάμε τον τόπο και θέλουμε να είναι όμορφος αλλά να σέβονται και οι πολίτες αυτούς τους χώρους΄΄.

Βασική προϋπόθεση βέβαια για να υλοποιηθεί ο στόχος, είναι και οι δημότες – επισκέπτες του πάρκου να σεβαστούν τον χώρο και να προφυλάξουν τα φυτά από καταπατήσεις και άλλους κινδύνους.

 

Ταυτόχρονα, το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου προχωρά το πρόγραμμα αναβάθμισης μικρών πάρκων και κήπων σε όλη την Αιγιάλεια. Είναι σε εξέλιξη το πρώτο πάρκο πίσω από την κλινική Καλαμπόκα στα Ψηλαλώνια, το «Στέκι των κυριών» όπως θα ονομάζεται, σε συνεργασία με τις κυρίες του ΚΑΠΗ. Όλοι αυτοί οι χώροι θα «υιοθετηθούν» από διάφορους συλλόγους και φορείς αλλά και τοπικές επιχειρήσεις.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr