background img
banner
banner

Απαντήσεις Κουνάβη για τα θέματα της Αιγιάλειας

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Στον… απόηχο των παραιτήσεων μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αιγιαλείας, σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης πάνω σε σοβαρά θέματα της Αιγιάλειας, όπως είναι το Τμήμα Φυσικοθεραπείας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, έδωσε τις δικές του απαντήσεις, κατά τη διάρκεια του απολογισμού και της γνωστοποίησης των στόχων του επόμενου τριμήνου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο ζήτημα της Φυσικοθεραπείας, λέγοντας ότι ο ίδιος και η ΔΕΕΠ Αχαΐας πραγματοποίησαν διαδοχικές παρεμβάσεις για να μην μετακινηθεί η σχολή από το Αίγιο, όμως τόνισε πως τελικά αυτό αποφασίστηκε επειδή αυτό επέβαλε η απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών. Όπως είπε, ΄΄ουσιαστικά η υπουργός Παιδείας έκανε δεκτή την απόφαση – εισήγηση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου μας, για το ότι η Σχολή Φυσικοθεραπείας θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα αν είναι κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Αντίθετα, θα πρέπει να τονιστεί πως έχουμε μια κυβέρνηση και μία υπουργό Παιδείας που επιτέλους ακούει τους πανεπιστημιακούς, τους καθ’ ύλην αρμόδιους που ξέρουν με ποιον καλύτερο τρόπο πρέπει να σπουδάσουν οι φοιτητές μας΄΄.

Απάντησε επίσης και για την κριτική που δέχτηκε ότι δεν συνέδραμε στο πρόβλημα των σταφιδοπαραγωγών της Αιγιάλειας, δείχνοντας στους δημοσιογράφους την ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε η Παναιγιάλεια Συνεταιριστική Ένωση Συνεταιρισμών, με την οποία τον ευχαριστούσε προσωπικά για τις συνεχείς παρεμβάσεις του ίδιου και της ΔΕΕΠ Αχαΐας και τον διαρκή διάλογο που υπάρχει με την Οργάνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr