background img
banner
banner

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Παραιτείται και… ρίχνει το γάντι για εκλογές ο Λάμπης Παπαδόπουλος

Στεκούμενος στο ύψος των περιστάσεων και λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον και τη διαφύλαξη του κύρους του Εμπορικού, Επιχειρηματικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, ο Λάμπης Παπαδόπουλος γνωστοποιεί σήμερα την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου.

Έχοντας ήδη την δήλωση παραίτησης και του αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Κουλούρη, ο κ. Παπαδόπουλος καλεί και τα υπόλοιπα δύο μέλη της παράταξής του που το τελευταίο διάστημα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, να προβούν σε παραίτηση και από το Δ.Σ., ούτως ώστε ο Σύλλογος να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές του Συλλόγου επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο όταν και ολοκληρώνεται η θητεία της διοίκησης, πλην όμως οι εξελίξεις του φετινού καλοκαιριού ανέτρεψαν το σκηνικό, με τον κ. Παπαδόπουλο να έχει απολέσει την πλειοψηφία, μετά την παραίτηση της γεν. γραμματέα και του ταμία κ. Χανδόλια και Κερκελέ αντίστοιχα. Το τελευταίο διάστημα ο παραιτηθείς σήμερα πρόεδρος, προσπάθησε να… μαζέψει τα απόνερα της διαφορετικής άποψής του με τα μέλη της παράταξής του που διαχώρισαν τη θέση τους στο θέμα της πεζοδρόμησης των δύο κεντρικών οδικών αρτηριών της πόλης, προσπαθώντας να μην «βρουν» οι εξελίξεις σε διοικητική αδράνεια τον Σύλλογο, «παλεύοντας» τόσο για το θέμα του υπαλλήλου του Συλλόγου και την Επιθεώρηση Εργασίας όσο και τη διεκδίκηση παραμονής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, αλλά και για άλλα «φλέγοντα» για το εμπόριο, θέματα. Πλην όμως, όπως εκ των εξελίξεων φαίνεται, δεν είναι εφικτό να συνδιοικήσει με άτομα με τα οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη από το 2017. Ως εκ τούτου, γνωστοποιεί σήμερα την παραίτησή του, ρίχνοντας ουσιαστικά το.. γάντι στους υπόλοιπους να λειτουργήσουν έτσι ώστε να αποφευχθεί το κακό προηγούμενο της εσωστρέφειας του Συλλόγου, που πριν από λίγα χρόνια είχε οδηγήσει σε αδράνεια και απαξίωση.

Με πέντε παραιτήσεις από το Δ.Σ. ο Σύλλογος οδηγείται σε εκλογές

΄΄Από τη στιγμή που προέκυψαν οι παραιτήσεις, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια μήπως αντιληφθούν ότι οδηγούμαστε σε αδιέξοδο, δυστυχώς όμως δεν ευοδώθηκε. Όταν έγινε η αναδιάρθρωση, προέτρεψα τους παραιτηθέντες να ξαναμπούν στη διοίκηση ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας μέχρι τις εκλογές, πλην όμως δεν εισακούστηκα. Οι λόγοι που δεν παραιτήθηκα νωρίτερα ήταν για να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα ο Σύλλογος μη εκπροσωπούμενος στα σοβαρά θέματα των εμπόρων και της κοινωνίας. Όμως, έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Προσωπικά, δεν μπορώ να παρευρίσκομαι. «Αχυράνθρωπος» δεν θα γίνω για κανέναν. Τους καλώ λοιπόν σε παραιτήσεις΄΄, επισήμανε στo protionline.gr ο κ. Παπαδόπουλος. Να ληφθεί υπόψη πως στην περίπτωση που δεν υπάρξουν παραιτήσεις (χρειάζονται πέντε παραιτήσεις για οδηγηθεί ο σύλλογος σε εκλογές), τότε θα οριστεί προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο. Σημειωτέον ότι τις παραιτήσεις τους έχουν θέσει στη διάθεση της διοίκησης και τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, εδώ και ένα μήνα.

Επιστολή παραίτησης

Στην επιστολή παραίτησής του, ο εκλεγμένος δύο φορές πρόεδρος του Συλλόγου (όπως υπογράφει) αναφέρει πως μέσα από την πορεία του στον σύλλογο από το 2017 ως σήμερα απέδειξε πως λειτουργεί συλλογικά με βάση το συμφέρον των εμπόρων της πόλης και όχι για ίδιον όφελος, ΄΄σε αντίθεση και προς απογοήτευση αυτών που με μικροπολιτικές και συκοφαντικές προθέσεις προσπαθούσαν και προσπαθούν να καταστρατηγήσουν την προσπάθεια που έκανα για έναν Εμπορικό Σύλλογο ανοιχτό σε όλους΄΄, όπως τονίζει. Αναφέρεται ωστόσο και σε αυτά που εισέπραξε, λέγοντας: ΄΄Η ικανοποίηση και η αμοιβή μου, μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια, ήταν η αγάπη του κόσμου, αυτών που με ψήφισαν και με έφεραν σε αυτή τη θέση και όχι μόνο, όλοι οι Έμποροι, που είδαν στο πρόσωπο μου, τον άνθρωπο που δε διστάζει να τα βάλει ακόμα και με το Δήμο ή την Κυβέρνηση την ίδια, για να μπορέσει να διεκδικήσει για την επιβίωση του κλάδου μας. Γιατί ναι, τα τελευταία δυόμισι χρόνια αναφερόμαστε σε επιβίωση΄΄.

Απολογισμός και πικρία για… εγκατάλειψη

Κάνοντας έναν απολογισμό έργου, σημειώνει: ΄΄Από την πρώτη στιγμή στράφηκα κατά των ισχυρών πολυεθνικών που προστατεύονταν από την Κυβέρνηση σε αντίθεση με τη μικρομεσαία επιχείρηση. Έστειλα δεκάδες επιστολές στα αρμόδια Υπουργεία για να αντιμετωπίσουν και τις μικρές επιχειρήσεις επί ίσοις όροις ειδικά στην περίοδο των lockdown. Στις 26 Ιανουαρίου ημέρα Εθνικής Επετείου για την πόλη μας ,ενώ υπήρχε το Προεδρικό Διάταγμα για επίσημη τοπική Αργία και κάποιες πολυεθνικές δεν το τηρούσαν βρίσκοντας κάποια κενά στο νομό, με δική μου προσπάθεια έγινε πράξη και καταφέραμε να κλείσουν ακόμα και αυτές που παρέμεναν προκλητικά ανοικτές προσβάλλοντας την ιστορία του τόπου μας. Ζήτησα από τον δήμο το αυτονόητο , την απαλλαγή από τέλη απορριμμάτων, τέλη ηλεκτροφωτισμού κλπ σε κλειστά μαγαζιά με βάση την ΚΥΑ Θεοδωρικάκου. Ζήτησα μετά από απαίτηση των ίδιων των Εμπόρων να ανοίξει η Μητροπόλεως γιατί ο τζίρος τους έπεσε κατακόρυφα και κάναμε αγωνιστική παράσταση έξω από το δημαρχείο΄΄.

Για το θέμα της πεζοδρόμησης, επισημαίνει: ΄΄Ζήτησα μελέτες για να μη θιγούν οι επιχειρηματίες της Κλ. Οικονόμου και της Μητροπόλεως από μια τυχόν πεζοδρόμηση. ( Τόσο σοβαρές αποφάσεις για την τύχη πολλών ανθρώπων και των περιουσιών τους δεν γίνονται επειδή το είδαμε αλλού και μας άρεσε, ούτε αφού πέτυχε σε άλλη πόλη, γιατί να μην πετύχει και σε εμάς). Υπάρχουν ειδικοί επιστήμονες που απαιτείται να ρωτηθούν και να κάνουν τις απαραίτητες μελέτες βιωσιμότητας και φυσικά ζήτησα να γίνει Γενική Συνέλευση και να ερωτηθούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι Έμποροι του κέντρου που θίγονται, αλλά δυστυχώς μιλούσα σε μη ακούοντες. Το να παίρνουμε αποφάσεις ερήμην των Εμπόρων της πόλης, αυτό είναι τουλάχιστον ανήθικο. Το να προσπαθούν κάποιοι να μου καταλογίσουν ευθύνες για την αυθαίρετη κατ’ εμέ πρόταση της πλειοψηφίας του ΔΣ όταν την καταψήφισε τόσο η Τοπική Κοινότητα όσο και η Ποιότητα Ζωής, με τον ίδιο τον Δήμαρχο να με δικαιώνει στο τέλος και να ζητάει και αυτός μελέτες, είναι τουλάχιστον άκομψο. Για ακόμα μια φορά αποφάσισαν επιπόλαια με βεβιασμένες κινήσεις που πιθανώς ήταν υποκινούμενες από εξωθεσμικούς παράγοντες που θέλουν τον Εμπορικό υποχείριο τους ή καλύτερα υποζύγιο και μαγαζάκι τους . Όχι όμως με εμένα! Ζήτησα να στηριχθούν οι Έμποροι με κάθε τρόπο, έκανα εκδηλώσεις σε εποχή COVID για να τονωθεί η τοπική οικονομία και το ηθικό του ταλαιπωρημένου Εμπόρου με στόχο την προσέλκυση καταναλωτών. Συμμετείχα σε όλα τα συμβούλια του ΣΕΑΔΕ και της ΟΕΕΣΠ (όπου είμαι εκλεγμένος Γ.Αντιπρόεδρος) για να διεκδικήσω για τους Εμπόρους και τον τόπο μου.

Πραγματοποιήσαμε πολλές δράσεις όπου συλλέξαμε σχολικά είδη και τρόφιμα για ενδεείς οικογένειες, τα οποία δόθηκαν στα σχολεία της περιοχής μας και στο Κελάρι της Αγάπης. Εγώ ο ίδιος πήγα είδη πρώτης ανάγκης στους αντίστοιχους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων στις πληγείσες περιοχές από τη φωτιά σε Ηλεία και Εύβοια. Οδήγησα εκατοντάδες χιλιόμετρα για μια απλή προσφορά στους συναδέλφους Εμπόρους αλλά και στους συνανθρώπους μας, χωρίς κούραση με μόνη επιβράβευση, το χαμόγελό τους. Έκανα προσπάθειες και κινήσεις εδώ και τρία χρόνια για το ΑΤΕΙ μας, βλέποντας το τσουνάμι που ερχόταν και μέχρι τελευταία στιγμή έδωσα και την ψυχή μου, αγωνιζόμενος για την παραμονή του, ακόμα και όταν η διοικούσα αρχή του Δήμου μας έμεινε απελπιστικά μόνη στοχοποιούμενη από όλους . Στήριξα τις κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο μας, την ΕΒΟ, τους Αγρότες μας και την αδιάθετη σταφίδα, γιατί έβαλα το συλλογικό συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μου πάνω από όλα. Δυστυχώς σε όλα αυτά ήμουν απελπιστικά μόνος, με συναδέλφους που τη δική τους παντελή απουσία και τη μη συμμετοχή στα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, τη μετέφρασαν σε προσωπική μου προβολή για ίδιον όφελος΄΄.

Και συνεχίζει ο κ. Παπαδόπουλος: ΄΄Από νωρίς οι γονείς μου με δίδαξαν τις λέξεις, τιμή , αξιοπρέπεια, ήθος. Στην πορεία της ζωής μου τις έκανα πράξη και με αυτές συνεχίζω να πορεύομαι. Στην ενασχόληση μου με τα κοινά μπορεί να δημιούργησα έχθρες ή να έκανα κάποια ανθρώπινα λάθη, ακόμα και να αδίκησα άθελά μου κάποιους , σίγουρα όμως δεν υπήρχε καμία πρόθεση΄΄.

«Με τις παραιτήσεις δήλωσαν αδυναμία να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Συλλόγου»

Αναφορικά με τη στάση των μελών του συνδυασμού του που ανεξαρτητοποιήθηκαν, τονίζει: ΄΄Στο δια ταύτα, πραγματικά λυπάμαι έχοντας δώσει όχι μόνο την ψυχή μου σε έναν Σύλλογο, αλλά έχοντας βάλει πολλές φορές και το χέρι βαθιά στην τσέπη και στην πρώτη και στη δεύτερη θητεία μου, να βλέπω τους συναδέλφους μου, να παραιτούνται στο παρά πέντε, μόλις έξι μήνες πριν τις εκλογές, μη τιμώντας την εντολή που έδωσαν στον συνδυασμό μας οι Έμποροι δηλώνοντας αδυναμία να ανταποκριθούν στις οποίες απαιτήσεις του Συλλόγου και να αποποιούνται ευθυνών, για τις θέσεις για τις οποίες ήσαν καθ’ ύλην και βάση καταστατικού αρμόδιοι, λες και ο κόσμος είναι τυφλός και δεν έχει άποψη ή δε γνωρίζει!
Με άφησαν μόνο σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Σύλλογο εγκαταλείποντας τις θέσεις και τις δεσμεύσεις που είχαν απέναντι σε εμένα αλλά και στους ανθρώπους που τους ψήφισαν και ενώ ανεξαρτητοποιήθηκαν, έφθασαν στο σημείο και ψήφισαν για την αναπλήρωση των θέσεων τους ανθρώπους με τους οποίους έχω αντιδικία ( ενώ το γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα άτομα του συνδυασμού μου) και δεν ψήφισαν για την θέση του Γ. Γραμματέα τον συνάδελφο του συνδυασμού μας Κώστα Κουλούρη΄΄.

Καταγγέλλει ότι επιδίωξαν την οικονομική και ηθική του εξόντωση

Επιπλέον, καταγγέλλει τα εξής: ΄΄Χρησιμοποίησαν άνθρωπο τρίτο και εκτός συλλόγου με μοναδικό σκοπό την οικονομική και ηθική μου εξόντωση. Χωρίς να υπολογίζουν το όφελος και το καλό του συλλόγου, παρά μόνο υπολογίζοντας το προσωπικό τους όφελος. Επιχείρησαν για ακόμα μια φορά να με στοχοποιήσουν και να με συκοφαντήσουν. Μην τρέφουν όμως ελπίδες… Σε κάθε περίπτωση συκοφαντικής μου δυσφήμισης δε θα διστάσω να προσφύγω με κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση της προσωπικότητας, της ανιδιοτελούς προσφοράς μου στο Σύλλογο, της τιμής και της υπόληψής μου.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε δεινή θέση γιατί καλούμαι να συνδιοικήσω με κάποιους ανθρώπους με τους οποίους έχω ακόμα δικαστικές εκκρεμότητες και με έχουν συκοφαντήσει από το 2017. Αυτοί ήταν μάλιστα που με ανήθικο τρόπο με απέπεμψαν τότε από την θέση μου. Ευτυχώς πριν λίγο καιρό η Θεία Δίκη με δικαίωσε και η τότε πραξικοπηματική πράξη μετά από απόφαση του Εφετείου Πατρών κρίθηκε παράνομη, όπως και από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, όπου κηρύχθηκα αθώος σε μήνυση τους εις βάρος μου για κλοπή τηλεφώνου. Περαιτέρω δε εκκρεμεί εις βάρος τους μήνυσή μου η οποία συζητείται μετά αναβολών στις 19/10/2022 για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. Μετά από όλα αυτά θα ήταν ουτοπία να συνυπάρξω με αυτούς τους ανθρώπους, όπου συνέχισαν και συνεχίζουν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε οποιαδήποτε δράση του Συλλόγου να διαβάλουν όχι μόνο εμένα ως Πρόεδρο αλλά με άμεσο αντίκτυπο και στους ανθρώπους που συμμετείχαν, χωρίς φειδώ, κάνοντας φθηνή αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Με λύπη , απογοήτευση και θυμό, επισημαίνω πως οι Έμποροι του τόπου επέλεξαν τον συνδυασμό μας ως Διοίκηση, μαζί φυσικά με τον εκλιπόντα Πάνο Κοττά, που πίστεψε σε εμένα στο όραμά μου και στους αγώνες μου και θα ήθελα σήμερα να είναι παρών στο πλευρό μου΄΄.

Και συνεχίζει: ΄΄Με όλο το σεβασμό προς το ΔΣ και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μου αναλογούν ,δηλώνω ότι αδυνατώ να συνεργαστώ μαζί τους υπό την ιδιότητα μου ως Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας για λόγους ευθιξίας, σεβόμενος τις αρχές μου περί ήθους και αξιοπρέπειας και τις αρχές δεοντολογίας του καταστατικού μας, που σέβεται τους κανόνες και την νομιμότητα. Θεωρώ έντιμο και αξιοπρεπές να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου. Παραίτηση που καθυστέρησα να υποβάλλω θεωρώντας τίμιο και ορθό, (σε αντίθεση με τους συναδέλφους μου που αν και κλήθηκαν και αυτοί δεν παρέστησαν ποτέ) να εκπροσωπήσω τον Σύλλογο σε Δημόσια υπηρεσία προσκομίζοντας τα ζητηθέντα στοιχεία , για την αποφυγή διοικητικών κυρώσεων, σε σοβαρή εκκρεμότητα του στις 23 Αυγούστου΄΄.

Καταλήγοντας, ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζει τα εξής: ΄΄Αχυράνθρωπος δε γίνομαι για κανέναν! Τέλος ζητώ έστω και τώρα μαζί με την παραίτηση τη δική μου, τα δύο μέλη του συνδυασμού μου, εφόσον έδειξαν κατώτεροι των περιστάσεων και παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους, να παραιτηθούν αμέσως και από μέλη του ΔΣ και να πάμε σε εκλογές. Ενημερώνω πως για περισσότερο από ένα μήνα ο Σύλλογος είναι κλειστός ,οι υποχρεώσεις τρέχουν . Εκλογές Τώρα! Οι <καρέκλες δεν κλέβονται> αλλά κερδίζονται μέσα από νόμιμες διαδικασίες και εκλογές. Οι Έμποροι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν και θα κρίνουν ποιοι είναι άξιοι και ικανοί. Όπως υποσχέθηκα θα συνεχίσω να προσπαθώ και να διεκδικώ για τους Εμπόρους, τους συμπολίτες μου και την Αιγιάλεια μας χωρίς κάποιο τίτλο. Η ανάγκη για καλυτέρευση του τόπου μας δεν είναι θέμα προσωπικής προβολής είναι θέμα ΌΛΩΝ. Παίρνω μια φράση του Περικλή από τον “ Επιτάφιο”, “όποιος δεν ασχολείται με τα κοινά δεν είναι φιλήσυχος αλλά άχρηστος”΄΄.

Η πικρία του Κ. Κουλούρη, η παραίτηση και η πεζοδρόμηση της Κλ. Οικονόμου

Στη δήλωση παραίτησής του, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Κουλούρης επισημαίνει: ΄΄Από την πρώτη στιγμή που μου προτάθηκε από τον Πρόεδρο Λάμπη Παπαδόπουλο να είμαι στο πλευρό του, συντάχθηκα δίπλα του για το ακέραιο του χαρακτήρα του, για την ποιότητα του ως άνθρωπο και φυσικά για τις γνώσεις του σε θέματα εμπορικά. Παραμένω μαζί του μέχρι σήμερα, βλέποντας πως σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται να προστεθούν ο δυναμισμός και η αγάπη για τον τόπο και την Αιγιάλεια.

Με λύπη όμως, διαπιστώνω να παραιτούνται από τις καίριες θέσεις της Γ. Γραμματέως και του Ταμία, αμφισβητώντας τον αγώνα και την προσπάθεια των δυόμισι ετών μέσω covid και μιας νεκρής αγοράς, στο παρά πέντε, μόλις έξι μήνες πριν τις εκλογές , αφήνοντας ουσιαστικά τον σύλλογο ακυβέρνητο, με κλειδωμένα γραφεία, κάμερες και αδιαφανείς διαδικασίες, που περισσότερο προσβάλλουν παρά τιμούν τους Εμπόρους της πόλης μας, που θα επιθυμούσαν σύμπνοια και ηρεμία, όπως με πολύ κόπο κατάφερε έως σήμερα ο Πρόεδρος, που έτρεχε για όλους και για όλα , παρών στο πρόβλημα του καθενός μας.

Με προσβάλει προσωπικά που τα δύο αυτά μέλη του Προεδρείου μας, τα οποία στήριξα επί δυόμιση χρόνια και ενώ είχαν δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή τους από τον συνδυασμό μας, δεν στήριζαν την πρόταση του Προέδρου μας , για την υποψηφιότητα μου σαν Γ. Γραμματέα του συλλόγου, τουναντίον συντάχθηκαν- ενώ το γνώριζαν- με αυτούς τους οποίους έχει εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις.

Επίσης προσβάλλομαι όταν την αρνητική ψήφο μου για την τυχόν πεζοδρόμηση της Kλ. Οικονόμου όπου έχω προσωπική άποψη αφού εδώ εργάζομαι και διατηρώ οικογενειακή ιδιοκτήτη επιχείρηση τρίτης γενιάς, χαρακτηρίστηκε από τον Ταμία του συλλόγου “ως εμμονική και αναχρονιστική άποψη” που υπονομεύτηκε από κάποιους…
Πρόκειται για την δική μου επιχείρηση, της αδερφής μου που είναι στο κέντρο της πόλης, αλλά και όλων των επιχειρηματιών που ζουν και εργάζονται εδώ και θα έπρεπε να έχουν λόγο για τυχόν τέτοιες αυθαίρετες αποφάσεις που είχαν δοκιμαστεί μάλιστα τα Χριστούγεννα του 2019 με παταγώδη αποτυχία και δεν δέχομαι προσβολές εις βάρος όχι μόνο εμού αλλά και όλων αυτών που έχουν ενστάσεις.

Άλλωστε για αυτό ψηφιστήκαμε για να εκπροσωπούμε τους Εμπόρους και τις ανάγκες τους. Αλήθεια ποιοί είναι υποκινούμενοι από τους γνωστούς άγνωστους και προσπαθούν να επιβάλλουν με το έτσι θέλω την άποψη τους και γιατί από τότε έως σήμερα ξεκίνησαν ανηλεή πόλεμο στον Πρόεδρο μας; Ας μας το πουν οι έμποροι της πόλης!΄΄.

Και καταλήγει με τα εξής: ΄΄Συντάσσομαι με τις απόψεις του Προέδρου που δεν έχει παρεκκλίνει από τις θέσεις του από την αρχή της Προεδρίας του και δυστυχώς το τελευταίο διάστημα δέχεται πόλεμο εκ τον έσω , από τους γνωστούς υποκινητές.

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω πως παραιτούμαι από τη θέση μου και καλώ τα άτομα της ομάδας μας να παραιτηθούμε όλοι μας, από τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, έτσι ώστε με πέντε παραιτήσεις να πάμε άμεσα σε εκλογές. Η διοίκηση εκλέγεται από τους εμπόρους και όχι από αδιαφανείς διαδικασίες΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr