background img
banner
banner

Ζεστά πήραν την πρώτη προπόνηση οι μελανόλευκοι | ΦΩΤΟ

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Με κάποια καθυστέρηση ξεκίνησαν την πρώτη προπόνηση οι παίκτες του Παναιγιάλειου, στην έναρξη της προετοιμασίας τη Δευτέρα 8 Αυγούστου.
Πριν βγουν στον καυτό Αυγουστιάτικο ήλιο, ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, ζήτησε την απαραίτητη μεταξύ τους καλή συνεργασία, εξήγησε το δύσκολο έργο που τους περιμένει αφού όπως ψηλά είναι το όνομα της ομάδας ψηλά πάνε και οι φετινοί στόχοι στο ερασιτεχνικό αλλά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φέτος πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Γιάννης Μπαλτιμάς: «Είμαστε δίπλα σας»

Μετά τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Γιάννης Μπαλτιμάς, ο οποίος σύστησε στους παίκτες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στη συνέχεια ο Μπαλτιμάς λίγο πολύ αναφέρθηκε στη νέα μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε η ομάδα από μηδενική βάση.

Υπογράμμισε ότι σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την μελανόλευκη εκκίνηση έχουν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλούνται να προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους στους αγωνιστικούς χώρους, υπερασπίζοντας το ιστορικό σωματείο με την καλύτερη απόδοσή τους.

Ακόμα ο πρόεδρος του ΠΓΣ τόνισε ότι το ΔΣ θα είναι πάντα δίπλα και σε ότι χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς ετοιμάζει το πεδίο δράσης για την προπόνηση

Ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Γεωργιάδης με το μέλος του ΔΣ και νομικό σύμβουλο Γιώργο Μπέσκο

Δεν έλειψαν και οι πιτσιρικάδες από την προπόνηση. Γιώργος Παπαδόπουλος και Σπύρος Σχοινάς κοντά στους πατεράδες του Τάκη και Φίλιππο

Ο υπεύθυνος Tύπου Γρηγόρης Παλούμπης

Ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Γεωργόπουλος

Τρεις απόντες στην προπόνηση – Προσθήκη στον Παναιγιάλειο ο Γιώργος Μούκας

Κάτω από τις οδηγίες του Φίλιππου Σχοινά, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν στην αρχή σε δυο γκρουπ των 9 και 8 παικτών για το απαραίτητο ζέσταμα.
Τρεις απόντες δικαιολογημένοι ήσαν οι: Κοτσόκολος, Βίλλιος και Νικολόπουλος.

Στον αντίποδα στο ρόστερ του Παναιγιάλειου προστέθηκε και ο 21χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Μούκας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Αχιλλέα Καμαρών.
Η προπόνηση συνεχίστηκε με σχετικά χαλαρούς ρυθμούς σαν πρώτη, όμως όπως άφησε να εννοηθεί ο προπονητής Γιώργος Σχοινάς, τα πράγματα θα …σφίγγουν μέρα παραμέρα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr