background img
banner
banner

ΜΠΡΟΣΤΑ: Πρώτες σκέψεις για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές

H συζήτηση γύρω από τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές έχει ξεκινήσει και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν .

Στην ημερήσια διάταξη μπαίνει το εκβιαστικό δίλημμα για την πάση θυσία αναζήτηση συνεργασιών επειδή οι ερχόμενες εκλογές περιέχουν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας λόγω του εκλογικού νόμου και του μεγάλου αριθμού υποψηφίων που απαιτείται για την κατάθεση συνδυασμού.

Η αντιπαράθεση ιδεών και πολιτικών θέσεων εδώ και πολλά χρόνια απουσιάζει από τους συνδυασμούς που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας .

Αυτό είναι φυσικό αφού υπηρετούν την ίδια πολιτική και το παιχνίδι παίζεται στα πρόσωπα και τους μηχανισμούς τους.

Προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους ψηφοφόρους καλλιεργώντας τους αυταπάτες για μια επιτυχημένη θητεία από κάποιο ικανό και έμπειρο δήμαρχο αγνοώντας τον σημαντικότερο παράγοντα ότι αυτός θα είναι πειθήνιο όργανο των εκάστοτε κυβερνητικών επιλογών.

Μάλιστα επαναλαμβάνεται το κωμικό φαινόμενο τα ίδια πρόσωπα να μεταπηδούν με ευκολία σε προηγούμενους δήθεν αντίπαλους συνδυασμούς αναζητώντας μια θέση στην διοίκηση του δήμου.

Το ίδιο σενάριο θα επαναληφθεί και στις εκλογές που έρχονται.

Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α δεν έχει καμιά σχέση με τέτοιες συζητήσεις .

Η Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας ανέβηκε κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου για την συνέπεια ,την αγωνιστικότητα και την σοβαρότητα που χειρίστηκε όλα τα θέματα κατά την 3 ετή παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο.

Όμως αγνοούν ένα βασικό πράγμα ότι η Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας ,έχει αρχές ,ιδεολογική ενότητα στην βάση εξυπηρέτησης του δημότη και όχι αλλότριων συμφερόντων και δεν είναι μικρή παράταξη ,αλλά παράταξη που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θεωρεί εφικτό τον στόχο να διεκδικήσει την διοίκηση του δήμου.

Όπως απέδειξε στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α, έχει γνώση των θεμάτων ,έχει δυναμικό ζυμωμένο στους κοινωνικούς αγώνες με ήθος και ανιδιοτέλεια και πείρα και αποτελεί εγγύηση για μια δημιουργική πορεία στα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας βάζοντας τέλος στο γκρίζο παρελθόν .

Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα επιδιώξει την συμπαράταξη με άτομα οποιουδήποτε πολιτικού χώρου που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια να βγει ο δήμος από το τέλμα και να πάψει ο δημότης να καταληστεύεται από την τοπική φορολογία και τα λεφτά του να γεμίζουν τις τσέπες των μεγαλοεργολάβων.

Αυτές τις συμμαχίες θα επιδιώξει η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α που θα στηρίζονται στην κοινωνία και όχι συμμαχίες με τους υπεύθυνους της αδιέξοδης πολιτικής που θέλουν να συντηρήσουν αυτή την πολιτική..


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr