background img
banner
banner

Ξεκίνημα για το τμήμα Στίβου της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου

ΣΤΙΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

“Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές”. Με αυτό το σύνθημα η ακαδημία στίβου της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου ανοίγει τις “πύλες” της στο δημοτικό στάδιο Αιγίου στις 7 Σεπτεμβρίου εν όψει της νέας σεζόν.

Δημιουργώντας παράδοση τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες και κατακτώντας δεκάδες μετάλλια φιλοδοξεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και τη νέα χρονιά. Κάτω από τις οδηγίες των διακεκριμένων προπονητών, καθηγητών φυσικής αγωγής, Θεόδωρου Δροσόπουλου, Χάρη Αποστολόπουλου, Κυριάκου Κουλογιάννη, Αναστασίας Βλάχου και Ανδρέα Τσιαγά, οι μικροί αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν τον στίβο ακόμη και από την ηλικία των 3,5 ετών καθώς λειτουργούν τμήματα: Προσχολικής ηλικίας (3,5 – 6 ετών), Παιδικό (6-10), Εφηβικό (10-16). Προαγωνιστικά και αγωνιστικά. Εισαγωγή υποψηφίων σε σχολές και Σώματα Ασφαλείας. Καθημερινό πρόγραμμα λειτουργίας 16.15 έως 19.30. Πληροφορίες – εγγραφές από 7/9 στα τηλέφωνα 6979 855392 – 6970 573506.

Δύο χάλκινα μετάλλια για τον Λεωνίδα Θεοφυλακτόπουλο

Στον 8ο αγώνα δρόμου “Κοσμάς ο Αιτωλός” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Αυγούστου στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, ο αθλητής της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου Λεωνίδας Θεοφυλακτόπουλος συμμετείχε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων και τερμάτισε 3ος στη γενική κατάταξη κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο (φωτό). Πολύ μεγάλη επιτυχία σε ένα δύσκολο αγώνα στον οποίο συμμετείχαν δεκάδες δρομείς από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 30 Ιουλίου ο Θεοφυλακτόπουλος πήρε μέρος σε αγώνα δρόμου απόστασης 11 χιλιομέτρων με την ονομασία ‘’ 3ος Δρόμος Βαράσοβας – Κρυονερίου – Γαλατά ‘’ και ανάμεσα σε συνολικά 81 αθλητές/τριες κατάφερε να τερματίσει 3ος στην κατηγορία του κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο (9ος στη γενική κατάταξη). Ένας πολύ δύσκολος αγώνας με υπερβολική ζέστη και δύσκολη διαδρομή που όμως για άλλη μια φορά ο Λεωνίδας μπήκε στην τριάδα των μεταλλίων !!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr