background img
banner
banner

Eπέστρεψε στον Κεραυνό ο Διονύσης Πολυδωρόπουλος!

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στον Κεραυνό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Διονύσης Πολυδωρόπουλος που επιστρέφει στην ομάδα του Αιγίου μετά από τέσσερα χρόνια. Τη σεζόν 2017-18 είχε δοθεί με υποσχετική ενός έτους στον Κεραυνό από τον Απόλλωνα Πατρών και αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο νεαρός παίκτης παρότι αρχικά είχε σχεδόν συμφωνήσει – τότε – με την ΕΑΠ, τελικά επέλεξε να έρθει στον Κεραυνό καθώς σπούδαζε στο Αίγιο, στην σχολή φυσικοθεραπείας και ήθελε να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στις σπουδές του.

Ο ύψους 1.96 γκαρντ – φόργουορντ είναι από τους κορυφαίους σκόρερ στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και μάλιστα πριν τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος στα τρίποντα τη σεζόν 2020-2021 στην Α1 Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η με τη φανέλα της Ολυμπιάδας, με την οποία αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια. Πρόκειται ασφαλώς για πολύ σημαντική προσθήκη που αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην περιφέρεια αγωνιζόμενος ως σούτινγκ γκαρντ αλλά και ως σμολ φόργουορντ. Η διοίκηση τον ανακοίνωσε επίσημα με την παρακάτω ανάρτηση στη σελίδα της ομάδας:

” Ο Διονύσης Πολυδωρόπουλος στην ομάδα μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Διονύση Πολυδωρόπουλο, έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στα τοπικά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Του ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν”.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr