background img
banner
banner

Ένοπλη ληστεία στον διανομέα των ΕΛΤΑ

ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΜΟΥΣΙΑ – ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ 20.000 ΕΥΡΩ

«Στημένη» φαίνεται πως την είχαν στον διανομέα των ΕΛ.ΤΑ. στο Διακοπτό δύο αδίστακτοι άνδρες, καθώς το πρωί της Τετάρτης 31 Αυγούστου, περί τις 9.00, επιβαίνοντες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν με το δίκυκλό του κοντά στην Παλαιά Εθνική Οδό και με την απειλή όπλου του αφαίρεσαν περίπου 20.000 ευρώ! Επρόκειτο σαφώς για συντάξεις που προόριζε να διανείμει ο εργαζόμενος των ΕΛ.ΤΑ., ο οποίος, όπως είναι επόμενο, υπέστη σοκ!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος διανομέας κινείτο με το δίκυκλο όχημά του στην Παλαιά Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Αίγιο και στο ύψος της στροφής προς Μαμουσιά κι ενώ είχε στρίψει για λίγα μέτρα, τον πλεύρισε μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες με μαύρα ρούχα και κράνη και τον ακινητοποίησαν, απειλώντας τον ευθέως με όπλο. Του άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε και διαπίστωσαν πως ήταν άδεια.

Χρησιμοποίησαν το όπλο για να τον απωθήσουν και για εκφοβισμό

Στη συνέχεια τον ρώτησαν για το τσαντάκι που είχε κρεμασμένο στον λαιμό του, ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στους αστυνομικούς, δεν απάντησε και τότε ο ένας εκ των δύο τον χτύπησε με το όπλο στο κράνος που φορούσε στο κεφάλι του, και τον απώθησε με το βάρος του όπλου, αναγκάζοντάς τον να βγάλει το τσαντάκι από τον λαιμό του. Εκεί βρίσκονταν οι συντάξεις ύψους περίπου 20.000 ευρώ.

Οι δράστες πήραν τα χρήματα, έστριψαν προς την παλαιά εθνική οδό και έφυγαν χρησιμοποιώντας το ρεύμα προς Αθήνα.

Ο διανομέας ειδοποίησε σε κατάσταση σοκ την Αστυνομία καθώς και την Υπηρεσία του ενώ στο Αίγιο βρέθηκε και κλιμάκιο των ΕΛ.ΤΑ. από την Πάτρα. Η Ασφάλεια Αιγιαλείας διενεργεί την προανάκριση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr